A mai hírösszefoglalóban is csokorba szedtük a legérdekesebb hazai híreket. Kávé mellé tökéletes választás!

Sáfrány Emese a a Mokkában mesélt szülési élményeiről. Kiderült, hogy a légtornász ugyan nem bánta, hogy apás szülésük volt, mégis aggódott, hogy a vőlegénye olyan dolgokat lát, amit nem biztos, hogy szeretett volna.

Többször is elnézést kértem tőle ilyen önkívületi állapotomban, hogy ne haragudj, hogy így kell látnod. Nyilván széthánytam mindent, történnek olyan dolgok, ami nem túl nőies helyzet vagy nem a legjobb formámban lát

– nyilatkozta Sáfrány, aki úgy érzi, ennek ellenére a közös élmény még jobban megerősítette a kapcsolatukat. A híresség a Fókuszban is beszélt erről a témáról, ahol elmondta, esze ágában sincs diétázni vagy edzeni. Várandóssága alatt körülbelül 15 kilót hízott, de nem tudja pontosan megmondani, mivel nincs mérlege.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin megállás nélkül csipkelődtek a Mestercukrászban, ahol a versenyzők feladata volt elkészíteni a pár esküvői tortáját. Az édességek kóstolásánál betekintést nyerhettünk a házasulandó pár civakodásaiba, melyen mindenki jól szórakozott.

Ritkán van példa arra, hogy Stohl András mindhárom lánya egy fotón szerepeljen, most azonban ez is megtörtént: Luca, Rebeka és Franciska az Instagramon posztolt egy közös képet.

Istenes Bencéről az elmúlt évben sűrűn feljött az a tény, hogy 2006-ban részt vett a Barátok közt castingján, ám a próbálkozása sikertelennek bizonyult. 15 év után azonban most, hogy véget ér a sorozat, lehetőséget kapott egy kisebb szereplésre. A műsorvezető a július 17-én véget érő műsor szerdai epizódjában bukkan fel a Mátyás király téren.

Az ismert rádiós, Cooky hamarosan elveszi gyermekeinek édesanyját, a nála 27 évvel fiatalabb Deborát – írja a Blikk.

Az a legfontosabb, hogy a család ott legyen velünk és az őszinte barátaink. Olyan esküvőt álmodtunk meg, ahol mindenki jól érzi magát, nem feszeng a luxustól, bensőséges, meghitt ünneplést szeretnénk. Konkrét dátum még nincs, és helyszínen sem gondolkodtunk, de egy szép helyet keresünk, ami nincs túl messze Budapesttől

 – árulta el Cooky az esküvő néhány részletét.