Újabb kemény kritikával jelentkezett Puzsér Róbert, aki ezúttal az X-Faktor mentorára, ByeAlexre csapott le. A kritikus-közszereplő és az énekes között régóta nagy feszültség dúl, az adok-kapok ezúttal is a Facebookon zajlott.

Konfliktusuk tüzére most az öntött olajat, hogy ByeAlex nem hagyta szó nélkül azt a néhány héttel ezelőtt publikált, nagy port kavaró kritikát, amelyet Puzsér fogalmazott meg róla. A kritikus a jelek szerint nagyon felhúzta magát az énekes reakcióján, akit ezúttal is durva jelzőkkel illetett – bukkant rá a Promotions. ByeAlex egyébként korábban a Velvetnek adott interjújában is beszélt arról, hogyan kezeli azokat, akik kifejezetten ellenszenvesnek tartják. 

Saját bőrömön tapasztaltam meg azt, amit most megosztok a nyilvánossággal: senkinek ne jusson eszébe ByeAlexszel ujjat húzni, mert aki megkísérli, az egy viperanyelvű, sakáljellemű és kaktuszintelligenciájú kommentelő ketrecharcossal találja szembe magát. A popikon példás kegyetlenséggel szégyenített meg, amiért volt pofám afelett értetlenkedni, hogy egy felnőtt ember miért nyilatkozik úgy felhasználók százezrei előtt, hogy a számára ideális nő egy érte rajongó cseléd, aki ne vicceskedjen, hanem rajta nevessen. Nekem speciel még imponálnak is a macsó dumák, ByeAlex azonban mindezt úgy adta elő, mint egy enyhén retardált ötödikes srác az általános iskola vécéjében élete első slukk cigarettája után.

– fejtette ki Puzsér, akinek teljes bejegyzése itt érhető el:

A bejegyzésre időközben az X-Faktor mentora is reagált:

egy tuti Robi! ha végre megírod azt a könyvet, amit említesz a cikk végén! egy vevőd már biztosan lesz a személyemben! maradok őszinte rajongód, ahogy te is mindig az én rajongóm maradsz! üdv, alex

– áll a kommentben. Puzsér legutóbb az RTL Klubon futó Házasodna a gazda című műsort kritizálta, de rendszeresen bírál a celebvilágból ismert személyeket, köztük Csobot Adélt, Majkát vagy Berki Krisztiánt. Korábban Vasvári Vivienről is írt egy hosszú bejegyzésben, aki ellen végül becsületsértési pert nyert