A mai hírösszefoglalóban is elolvashat pár érdekes hírt hazánk ismert embereiről.

Berki Krisztiánnal és Berki Mazsival kezdjük, akik egy nem mindennapi fotósorozattal tűntek fel a Hot! magazin címlapján. A pár április közepén, szintén ebben a lapban jelentette be, hogy babát várnak. Most a várandósságról meséltek, miközben a kismama Demi Moore ikonikus fotóját lemásolva látható. Moore egyébként a Vanity Fair 1991-es borítóján az első volt azon hírességek sorában, akik meztelenül, babapocakkal pózoltak.

Az anyaszült meztelenséget a Jóistentől kaptuk. Persze nem kell mindent megmutatni, de ilyen formában szépnek tartom. Legyünk büszkék a testünkre és arra, ahogyan változik azáltal, hogy egy kis élet növekszik benne.

– nyilatkozta a lapnak a 36. hétbe lépett kismama.

Teljesen másképp szép most a feleségem! Régen imádtam a terhes nőket, most már csak a feleségemet szeretem. Az első nő, akinek jelen vagyok az életében, talán túlságosan is.

– vallotta be Berki Krisztián. Berki Mazsi azt is elárulta, hogy kádban szül, a párja pedig azt, hogy élőben közvetíti a gyermeke világra jövetelét.

Egyéb hírek

Ungár Anikó egészen rövidre vágatta hosszú, vállig érő haját és platinaszőke színre váltott – írja a Story magazin.

Be kellett látnom: nem maradhatok örökké ugyanolyan, mert az, ami jól állt 20, 30 vagy 40 évesen, nem biztos, hogy 60 felett is előnyös. Sokáig megpróbáltam hozni a maximumot a hosszú frizurámból, de egy ponton túl már akármit csináltam, nem tetszett, amit a tükörben láttam. (...) Már régóta szerettem volna rövid hajat, úgy tűnt, hatalmas szabadságot ad.

– indokolta a bűvésznő.

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra DNS-vizsgálatot csináltatott a születendő babájuk miatt.

Megnézték, vannak-e örökletes betegségeink, rendellenességeink, és hogy ezekben vannak-e egyezéseink Dórival. (...) Nem találtak nálunk összeférhetetlenséget. Sőt kiderült, hogy mindketten extrém termékenyek vagyunk.

árulta el a Story magazinnak a sztárséf.

Hajdú Péter kedvese, Eszter várandóssága félidejénél jár. A kismama a tervek szerint császármetszéssel ad majd életet első közös gyermeküknek - írja a Bors.

Mindkét gyermekem születésekor bent voltam a szülőszobában, és ez most sem lesz másképp. Ez az a csoda, amit semmiképpen nem hagynék ki, még úgy sem, hogy Eszti csak császárral szülhet, de ebben is van már tapasztalatom, vagyis nem tartok tőle. Nincs felemelőbb érzés annál, mint amikor közvetlenül a születése után a karjaimba vehetem a gyermekemet. Egyedül a köldökzsinórt nem én fogom elvágni, mert az valahogy nem az én világom.

– mesélte Hajdú.