Noha számos szerelem tavasszal szövődik, az összebújásra talán az őszi-téli időszak a legalkalmasabb. Nincs is annál jobb, mint amikor borongós időben összekucorodhatunk a kanapén vagy egy meleg takaró alatt...

Gyertyafény, egy jó film, és a pillanat varázsa. Nem csak mi, de a hazai és a külföldi hírességek is szívesen áldoznak a romantika oltárán. Az elmúlt napokban jó párszor  olvashattunk arról, hogy a széles körben ismert személyek szerelemre, házasságra vagy éppen családalapításra vágynak.

Tegnap írtuk meg, hogy Zimány Linda szívesen megállapodna. A modell, akinek egy ideje már nem volt tartós kapcsolata, a Borsnak beszélt arról, hogy számára az ideális partner olyan, mint Daniel Craig, ám mivel a James Bond-filmek sztárja foglalt, ezért egy hozzá hasonló férfival is beérné. Mint mondta, vonzónak tartja, ha valakinek hatalma van és fel lehet rá nézni. A modell legfőbb célja, hogy boldog családi élete legyen. 

Hasonló nyilatkozatot tett az X-Faktor mentora, Puskás-Dallos Peti is. Bár esetében a szerelem már jó ideje rátalált, sőt, nyáron feleségül is vette kedvesét, Pukás-Dallos Bogit, a jelek szerint új szintre emelnék kapcsolatukat. A The Biebers frotnembere nagyon szeretne családot alapítani.

Megértem arra, hogy apuka legyek. Már nagyon szeretnék családot, nagyon szeretnék gyereket.

– fogalmazott az X-Faktor mentora.

Úgy tűnik, Shane Tusup is családalapításon gondolkodik. Az amerikai edzőt, aki korábban a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka férje volt, majd három évet töltött együtt Courtney Brewer amerikai lánnyal, az utóbbi időben a csinos műsorvezetőnővel, Szabó Zsófival hozták hírbe. A Blikk nemrég fotókkal igazolta, hogy az edző Szabó Zsófinál töltött egy éjszakát. A híresztelések szerint több van köztük barátságnál, ám a felek egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben. 

Tusup egy friss Instagram-poszt szerint már a családalapításon agyal.

Ezeket a képeket pár napja csináltuk nektek. Egy barátom szerint ezen a képen olyan a mosolyom, mint egy kisgyereknek. Fura, hogy mennyire összhangban vannak a világ dolgai, mert éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit és pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni.

– írta a bejegyzésben.

Nem csupán hazánkban foglalkoztatja a hírességeket a szerelem, családalapítás vagy a házasság. Az Oscar-díjra jelölt amerikai színész, Jake Gyllenhaal is el akarja venni szerelmét, Jeanne Cadieu-t – írja a Buzzfeed.

Csak arra vágyom, hogy jó férj és apa legyek. Mindennél jobban szeretném ezt! A karrierem során nagyon sok dolgot megéltem már, jól is éreztem magam, ezt bátran kijelenthetem. 

– vallotta be Gyllenhaal, aki azért is vágyik családra, mert testvére, Maggie két gyermeket nevel férjével.

A randizásra a Jóbarátok című sorozat sztárja, Jennifer Aniston is készen állna.

 Eddig nem volt időm randizni, de senki nem is ütötte meg a mércét. Mostanra azonban készen állok arra, hogy megosszam valakivel az életem. Jó volt hosszú időn át egyedül lenni, mivel húsz éves korom óta folyamatosan volt párkapcsolatom. Úgyhogy kiélveztem a szingliséget.

– magyarázta a SiriusXM podcast műsorban a színésznő.

Nem hagyhatjuk ki Angelina Jolie-t sem: egyre több jel utal arra, hogy az Oscar-díjas színésznőre a Brad Pitt-től való keserű válása után ismét rátalált a szerelem. Nemrég ismét lencsevégre kapták a fiatal énekessel, Abel Tesfaye-vel, művésznevén: The Weeknddel egy romantikus vacsorát követően.