BeFunky-collage (4)

Indul a téli bababumm: Jake Gyllenhaal és Shane Tusup is családot alapítana

2021.10.05. 15:01

Noha számos szerelem tavasszal szövődik, az összebújásra talán az őszi-téli időszak a legalkalmasabb. Nincs is annál jobb, mint amikor borongós időben összekucorodhatunk a kanapén vagy egy meleg takaró alatt...

Gyertyafény, egy jó film, és a pillanat varázsa. Nem csak mi, de a hazai és a külföldi hírességek is szívesen áldoznak a romantika oltárán. Az elmúlt napokban jó párszor  olvashattunk arról, hogy a széles körben ismert személyek szerelemre, házasságra vagy éppen családalapításra vágynak.

Tegnap írtuk meg, hogy Zimány Linda szívesen megállapodna. A modell, akinek egy ideje már nem volt tartós kapcsolata, a Borsnak beszélt arról, hogy számára az ideális partner olyan, mint Daniel Craig, ám mivel a James Bond-filmek sztárja foglalt, ezért egy hozzá hasonló férfival is beérné. Mint mondta, vonzónak tartja, ha valakinek hatalma van és fel lehet rá nézni. A modell legfőbb célja, hogy boldog családi élete legyen. 

Hasonló nyilatkozatot tett az X-Faktor mentora, Puskás-Dallos Peti is. Bár esetében a szerelem már jó ideje rátalált, sőt, nyáron feleségül is vette kedvesét, Pukás-Dallos Bogit, a jelek szerint új szintre emelnék kapcsolatukat. A The Biebers frotnembere nagyon szeretne családot alapítani.

Megértem arra, hogy apuka legyek. Már nagyon szeretnék családot, nagyon szeretnék gyereket.

– fogalmazott az X-Faktor mentora.

Úgy tűnik, Shane Tusup is családalapításon gondolkodik. Az amerikai edzőt, aki korábban a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka férje volt, majd három évet töltött együtt Courtney Brewer amerikai lánnyal, az utóbbi időben a csinos műsorvezetőnővel, Szabó Zsófival hozták hírbe. A Blikk nemrég fotókkal igazolta, hogy az edző Szabó Zsófinál töltött egy éjszakát. A híresztelések szerint több van köztük barátságnál, ám a felek egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben. 

Tusup egy friss Instagram-poszt szerint már a családalapításon agyal.

Ezeket a képeket pár napja csináltuk nektek. Egy barátom szerint ezen a képen olyan a mosolyom, mint egy kisgyereknek. Fura, hogy mennyire összhangban vannak a világ dolgai, mert éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit és pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni.

– írta a bejegyzésben.

Nem csupán hazánkban foglalkoztatja a hírességeket a szerelem, családalapítás vagy a házasság. Az Oscar-díjra jelölt amerikai színész, Jake Gyllenhaal is el akarja venni szerelmét, Jeanne Cadieu-t – írja a Buzzfeed.

Csak arra vágyom, hogy jó férj és apa legyek. Mindennél jobban szeretném ezt! A karrierem során nagyon sok dolgot megéltem már, jól is éreztem magam, ezt bátran kijelenthetem. 

– vallotta be Gyllenhaal, aki azért is vágyik családra, mert testvére, Maggie két gyermeket nevel férjével.

Peter Sarsgaard, Maggie Gyllenhaal, Jake Gyllenhaal és Jeanne Cadieu
Peter Sarsgaard, Maggie Gyllenhaal, Jake Gyllenhaal és Jeanne Cadieu
Fotó: Getty Images Hungary/Taylor Hill

A randizásra a Jóbarátok című sorozat sztárja, Jennifer Aniston is készen állna.

 Eddig nem volt időm randizni, de senki nem is ütötte meg a mércét. Mostanra azonban készen állok arra, hogy megosszam valakivel az életem. Jó volt hosszú időn át egyedül lenni, mivel húsz éves korom óta folyamatosan volt párkapcsolatom. Úgyhogy kiélveztem a szingliséget.

– magyarázta a SiriusXM podcast műsorban a színésznő.

Nem hagyhatjuk ki Angelina Jolie-t sem: egyre több jel utal arra, hogy az Oscar-díjas színésznőre a Brad Pitt-től való keserű válása után ismét rátalált a szerelem. Nemrég ismét lencsevégre kapták a fiatal énekessel, Abel Tesfaye-vel, művésznevén: The Weeknddel egy romantikus vacsorát követően.