Mostanság alig telik el úgy nap, hogy valamelyik sajtóorgánum ne írna Shane Tusupról és Szabó Zsófiról. Az amerikai edző a jelek szerint az RTL Klub műsorvezetőnőjének udvarol.

Blikk legutóbb arról írt, hogy a csinos tévés az edzőnek és a tőle kapott bókáradatnak köszönheti, hogy visszanyerte az önbecsülését. Szabót ugyanis házasságának csődje lelkileg nagyon megviselte, ám úgy tűnik, újra boldog. Bár a lap nemrég fotókkal igazolta, hogy Tusup Szabónál töltött egy éjszakát, a felek egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben. Ennek ellenére máris egy párként emlegetik őket. 

Tusup korábban is hazánkban talált magának párt: korábban a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka férje volt. Ám nem Hosszú és Szabó az egyetlen, aki külföldi férfi mellett találta meg a boldogságot. Ez az összeállítás róluk szól, nézzük, kik is ők!

palvin barbara

Az Egyesült Államokban élő modell az Insider szerint 2018 nyarán kezdett el randizni Dylan Sprouse amerikai színésszel, akinek legismertebb alakítása a Disney-n futó Zack és Cody élete című sorozatban volt. Úgy tudni, egy buliban ismerkedtek meg, melyet követően – Sprouse kezdeményezésére – beszélgetni kezdtek az Instagramon. A dolgok hamar komolyra fordultak kettejük között, 2019-ben össze is bútoroztak. Azóta elválaszthatatlanok, közös telket is vásároltak, ezt a YouTube-on dokumentálták. Sprouse egyébként többször hazalátogatott már Palvinnal.

Gombos Edina

Az egykori műsorvezető a kubai származású Alberto Costafreda mellett találta meg a boldogságot. Gombos 2004-ben ismerkedett meg a férfival, amikor egy úti filmet készített Kubáról és egy havannai szivarüzletben forgatott, ahol Costafreda nyári gyakorlaton volt. Az nlc.hu-nak az egykori tévés korábban azt mondta: az első találkozáskor megpecsételődött a sorsuk. Szerelmük gyümölcseként két gyermekük született, Miranda és Matteo. Gombos idén nyáron véglegesítette az Egyesült Államokban tervezett életét: Miamitól nagyjából 60 kilométerre, egy Coconut Creek nevű településen vásárolt ingatlant a férjével.

Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnő szerelmi története is különleges: az indiai származású Krishan Dangwallal 2019 tavaszán a TV2 Ázsia Expressz című műsorának forgatásán, pontosabban Srí Lankán ismerkedett meg. Szerelmük azóta is töretlen. Egy ideig távkapcsolatban éltek, ám a férfi időközben Magyarországra költözött. Nem csak itthon, de Indiában is kimondták a boldogító igent.

Ábel Anita

A műsorvezető egy olasz származású férfiba, Roberto Favaróba szeretett bele. Ábel 2019 májusában vállalta fel, hogy egy párt alkot a konyhatechnológiai és gasztronómiai szaktanácsadóval, aki hét évvel fiatalabb nála. A tévés korábban a Story magazinnak azt nyilatkozta, a karantén alatt csak még biztosabbá vált abban, hogy számára Roberto az igazi, ám kapcsolatukról nem sokat tudni. Favaro 2012 óta él hazánkban.

Keszthelyi Vivien

A háromszoros túraautó-bajnok versenyző, akit a nemzetközi GT4-es bajnokságok történetében minden idők legfiatalabb női indulójaként tartanak számon, David Schumacher német autóversenyzővel alkot egy párt több mint három éve. Keszthelyi előbb a fiatalember unokatestvérével, Mickkel – a Formula–1 hétszeres világbajnokának, Michael Schumachernek a fiával – ismerkedett meg, ám ő elmondása szerint nem vonzotta annyira. David Schumachert végül az egyik akadémistatársa mutatta be a fiatal lánynak. Szerelmük töretlen, a Tények Plusznak korábban azt nyilatkozták: együtt képzelik el jövőjüket.