A mai hírösszefoglalóban ismét sorra vesszük azokat a beszámolókat, melyeket a legérdekesebbnek találtunk egy csésze kávé mellé. 

Vajna Tímea egy magánrepülőgépen ünnepelte a születésnapját Návai Anikó, egy barátnője és a kutyái társaságában. Az eseményről több képet is posztolt a közösségi oldalán. Mint írta, a négylábúak azért tartottak vele, mert nem akarta, hogy bajuk essen a csomagtérben. A menyasszony azt is megosztotta, milyen tortával ünnepelték meg 39. születésnapját a gép fedélzetén .

Egyéb hírek

Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát. Gönczi Gréta néhány nappal a kiírt időponton túl, apás szüléssel, 4520 grammal és 59 centivel jött a világra.

Ildi egy igazi hős. Nemcsak testileg, de spirituálisan is rákészült a szülésre, pontosan tudta, mit és hogyan szeretne csinálni, és végig is vitte az elképzeléseit. Óriási teljesítmény fájdalomcsillapítás nélkül ekkora kisbabát természetes úton a világra hozni. Nagyon büszke vagyok rá.

– mondta a műsorvezető a Hot! magazinnak.

Hat év alatt már a tizedik műtétjén van túl a nemrég megnősült Rékasi Károly, aki a Blikknek mesélt arról, hogy évekkel ezelőtti motorbalesete után most egy csípőprotézisre volt szüksége.

Az esküvőm után néhány héttel már kórházban feküdtem. Ez volt a tizedik beavatkozás, a csípőprotézis beültetése. Nem mondtam le arról, hogy visszatérjek a színpadra, ha lesz még, ahol kellek. Régi vágású ember vagyok, azt gondolom, ha a néző beül a színházba, szeretné a színésznőt szépnek, a színészt pedig férfiasnak látni. Ezzel magam is így vagyok. Ehhez viszont számomra szükség van a sportra, bár a mostani edzést inkább nevezném állagmegóvásnak.

– fogalmazott a színész.

A 29 esztendős magyar modell, Weisz Fanni élete akkor vett 180 fokos fordulatot, amikor elvált férjétől, Hajmásy Pétertől. Bár magánéletében most révbe ért, elmondása szerint a lelkében sokáig ádáz harcok dúltak.

A szerelem bolondított meg, ami egy nagyívű kapcsolat során nem meglepő. Aztán kezdtem elveszíteni a kontrollt az életem felett, miközben egyre távolabb kerültem a szeretteimtől. Nem is tudom, hol volt az a pont, amikor a sok tiltás ellenére végül találkoztam az anyukámmal. Abban a pillanatban rájöttem: hibát követtem el. Soha nem kapom vissza az elvesztett öt évet az életemből.

– nyilatkozta Weisz Fanni a HOT! Magazinnak.

Nádai Anikó bevallotta, hogy fontos üzleti titkot árult el óvodás kisfiának – írja a Story magazin. A műsorvezető volt az Álarcos énekes című műsor legutóbbi leleplezettje, erről pedig senkinek sem szabadott volna beszélnie.

Lehet, hogy kisebb titokkal kellett volna kezdenem. Rögtön az elején a lelkére kötöttem, hogy az oviban sem árulhatja el senkinek. Nagyon komolyan vette a dolgot. Minden nap úgy jött haza, hogy azt mondta, „anya, ma sem árultam el senkinek”.

– mesélte a híresség.