A műsorvezető számára örök emlék marad a New Yorkban töltött idő. Már csak azért is, mert itt futott össze a világsztárral egy véletlen szerencsének köszönhetően.

Elképesztő élményben volt része Liptai Claudiának, amikor évekkel ezelőtt New Yorkban járt. A műsorvezető azóta is visszavágyik a "nagy almába", ahol számtalan élményre tett szert.

Minden várakozásomat felülmúlta New York. Fantasztikus élmény volt ott lenni, a városban, amely soha nem alszik! Különösen abban az időszakban, amikor mi ott voltunk, hiszen két nagy esemény is esett a kint tartózkodásunk idejére: Halloween és a maraton futás.

– idézte fel amerikai útját a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy világsztárba is belebotlott.

Épp egy nagyobb vásárolgatás után voltunk. Kerestünk egy éttermet, ahol vacsorázhatunk. Találtunk is egy kis, eldugott helyet, amelynek az ajtajánál egy ezüst ló volt. Nem is foglalkoztunk vele, hogy mi ez a hely, csak bementünk. Nagyon furcsán néztek ránk a sok kis szatyorral a kezünkben, de mi azonnal kértünk egy üres asztalt. Gyorsan betereltek minket a ruhatárhoz, kérték, hogy tegyünk le mindent, majd kaptunk egy asztalt. Alighogy leültünk, észrevettem, hogy velem szemben nyitva volt egy kis különterem ajtaja. Azonnal kiszúrtam, hogy Leonardo DiCaprio és a társasága vacsoráznak ott

– árulta el Liptai Claudia, aki csak utólag tudta meg milyen szerencséje volt, hogy egyáltalán bejutott az étterembe.

Kiderült, hogy a Cipriani étterembe tévedtünk be, ahol nagyjából egy év volt akkor az átfutási idő, hogy asztalhoz jusson az ember. Mi viszont annyira határozottak voltunk, – pláne így, hogy fogalmunk sem volt róla milyen híres étterembe tévedtünk – hogy kerítettek nekünk egy asztalt. Elképesztő volt az egész és egyben hatalmas élmény.

– áradozott New York-i útjáról a műsorvezető, aki szeretne visszatérni a metropoliszba, férjével közösen.