Melle mérete miatt állították pellengérre a rosszindulatú kommentelők Csobot Adélt. A mindig mosolygós énekesnőt az egyik Instagram-posztja alatti kommentszekcióban kritizálták, a kényelmes sportmelltartó ugyanis, amit viselt, nem sokat bízott a fantáziára.

Az X-Faktor mentora a jelek szerint a természetesség híve: nem visel extra push up-os melltartót, többeknél ezzel sikerült kivernie a biztosítékot. Sokan meg is jegyezték, hogy úgy vélik, túl kicsik a kétgyermekes énekesnő mellei, és ennek nem éppen a legkedvesebb stílusban adtak hangot.

Egy normális melltartó nem ártott volna.

Tényleg nem személyeskedés , de lefogytàl sokat, vagy hová tűntek a melleid? Így is szép vagy, csak hiányolom az ikreket.

Az a sísánc orr, semmi alak, se mell se valag.... sokáig nem lesz Bencus veled!!!

– pörköltek oda többen az énekesnőnek.

De többen a védelmére keltek:

Mit gondol, 2 gyermek után hova tűnnek? Ő legalább természetes marad nem úgy mint sokan mások.

Jól ÁLL neked a hűvös idő.

Muszáj vagyok hozzászolni: szerintem nagyon szépek a **-id! Két gyerek után pláne, abszolút természetes és tökéletes! Ne foglalkozz a majmokkal!

– írták többen.

De nem Csobot Adél az egyetlen, aki a kommentelők céltáblájává vált a külseje miatt. Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy Cinthya Dictatort és Janicsák Vecát is a kinézete miatt érte éles kritika. Emily Ratajkowskival pedig túl nagy mellei miatt nem akartak együtt dolgozni korábban.