Augusztus végén egy pompás ceremónián fogadott örök hűséget egymásnak Puskás Peti és kedvese, Dallos Bogi. Ahogy azt a Velvet is megírta, mindketten felvették egymás nevét, így hivatalosan már Puskás-Dallos Boginak és Puskás-Dallos Petinek kell szólítani őket, ami sokakban ellenszenvet keltett.

Mivel általában a nő veszi fel a férfi nevét, az X-Faktor mentora rendszeresen megkapja, hogy ezzel a tettel szembeköpte a hagyományokat.

Indulatokat keltett. Amikor focizni megyek, ott is sokan kérdezik, sőt cinkelnek is vele. Azt mondják, hogy ez tiszteletlenség a hagyományokkal kapcsolatban, meg hogy szembeköpöm a hagyományokat. Nagyon meglepett, hogy ilyen érzelmeket vált ki az emberekből, hogy szembemegyek azzal a több száz, több ezer éves hagyománnyal, hogy a nő veszi fel a férfi nevét. De közben meg a gondolat mögötte nagyon egyszerű: nagyon szeretem Bogit, őt választottam életem társául. Már a jegygyűrűnél is azt éreztem, hogy kicsit irigy vagyok, hogy neki van gyűrűje és ő már jelezheti azt, hogy vőlegénye van. A névvel is így voltam, hogy szeretnék én is úgy bemutatkozni, hogy jelezzem: büszke vagyok a feleségemre, hogy mi egy család vagyunk. Ha ő megteheti, én is szeretném megtenni. Nekem ez igenis fontos

– fogalmazott Istenes Bence műsorában, az IstenEstben Puskás, aki korábban arról beszélt, hogy a névváltoztatással az egyenrangúságot is ki akarta fejezni közte és Bogi között. Közösen vállalják az örömöket, és a terheket is. 

 Az énekes büszkén viseli szerelme nevét. Ön hogyan vélekedik erről? 

Ön mit gondol a névváltoztatásról?

Puskás és Dallos még a 2019-es X-Faktor forgatásán kerültek közel egymáshoz. Az eljegyzésre idén februárban került sor, augusztus végén pedig megtartották az esküvőt: a vendégeket vega és vegán ételekkel várták, egy erdő közepén található pajtában táncoltak, a hangszóróból Backstreet Boys üvöltött, és arra is figyeltek, hogy minél kevesebb szemetet termeljenek.