Sem a ház körüli munkák elvégzésével, sem pedig a vacsorafőzéssel nem kell bajlódnia Csősz Boglárkának. Az Isztambulban élő üzletasszonyt a mindennapokban ugyanis egy tizenkét fős személyzet segíti – írja a Bors.

Csősz még 2010-ben kötötte össze életét Törökország egyik leggazdagabb vállalkozójával, Burak Talu-val, akivel egy 1400 négyzetméteres, tengeri panorámával rendelkező villában élnek. A szépségkirálynő-színésznő-modell-producer az életükről, és az átlagosnak nem mondható hétköznapjaikról is vall a Life Tv-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Van négy biztonsági ember, a sofőrök, a személyzet, akik ellátják a házat, a kertész, ők szinte családtagok. Ott laknak velünk a házban, de ha haza akarnak menni mondjuk hétvégére, akkor bármikor mehetnek. Ha én nem lennék, akkor is lennének, ilyen a férjem családja.

– magyarázta az üzletasszony Hajdú Péter együttalvós műsorában, amit ma este láthatnak a nézők a Life Tv-n.  Csősz arról is beszélt, hogy bár nem látja török férjét minden egyes nap, nem élnek nyitott kapcsolatban.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre már Csősz is milliárdos lesz, hiszen az üzleti életben önállóan is sikeres. Bár élete most már csupa fény és csillogás, a gyerekkora nem éppen ilyen volt. Az üzletasszony a műsorban egy megrázó családi titokról is lerántotta a leplet: édesapja agresszív volt, verte őt és az édesanyját is – írja a Ripost.

Nincs bennem már düh, nincsenek negatív érzéseim ezzel kapcsolatban, mert el tudtam fogadni, hogy van ilyen. Sok mindent helyretett már édesapám, van benne akarat a változtatásra, és ezt nagyon tudom értékelni. Hogy édesanyám megbocsájtott-e neki, az egy más kérdés. Az ő nevében nem nyilatkoznék, de szerintem fontos a megbocsájtás.

– magyarázta Csősz.