Hét hónapja annak, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez felbontotta eljegyzését, útjaik pedig különváltak. Az énekesnő egy hónapon belül újra bepasizott, ma régi szerelmével, Ben Affleckkel alkot egy párt. A legújabb lesifotók alapján úgy tűnik, az egykori profi baseballjátékos is túllendült a szakításon.

Már-már fricskának tűnik Rodriguez részéről, hogy feltételezhetően új szerelmével egy magángépen kapták őket lencsevégre. Tudniillik, JLo-val való szakítását követően egy hónappal az énekes-színésznőt is egy magánképen szúrták ki a lesifotósok, amint éppen egy montanai síparadicsomba igyekezett volt párjával, Ben Affleckkel.

Lopez és Affleck először 2002-ben jöttek össze és elég hamar el is jegyezték egymást. 2004-ben bombaként érte a rajongókat a hír, hogy az utolsó pillanatban lefújták az esküvőt. A pletykák szerint jelenleg újra jegyben járnak.

Rodriguez teljességgel kiborult, amikor kiderült számára, hogy volt kedvese a szakításuk után kevesebb mint egy hónappal az exe karjaiban vigasztalódik. Fel is hívta őt  telefonon, majd egy előtte-utána fotót posztolt magáról az Instagramra, rámutatva, hogy szakításuk óta sokkal jobb formában van.

Azóta eltelt több mint fél év, és a legújabb paparazzi képek alapján úgy tűnik, Rodriguezre is újra rátalált a szerelem. Az utóbbi időben az egykori modellel, Kelly Killoren Bensimonnal hozták hírbe, aki az Elle Accessories egyik szerkesztőjeként, valamint ingatlanügynökként tevékenykedik.

Bár Insta-fotóin szőke, feltételezhetően ő az a nő, aki a felvételeken Rodriguez társaságában száll ki a baseballjátékosból lett üzletember magángépéből a Westchester-megyei Repülőtéren, New Yorkban.