Bár sokak szemében tökéletesnek tűnnek, bizony a hollywoodi hírességeknek is vannak apróbb testi elváltozásaik, hibáik, furcsa deformitásaik. 

Megan Fox 

Bár a háromgyerekes színésznőt szexszimbólumnak is nevezik és sokan tökéletesnek tartják, kézmodellként például nem biztos, hogy megállná a helyét. Megan Foxnak ugyanis D típusú brachidaktíliája van: mindkét hüvelykujja rövidebb és vastagabb az átlagosnál. Inkább egy-egy nagylábujjra hasonlítanak. Ám ez sem állítja meg őt abban, hogy taroljon Hollywoodban!

Kesha

A 2010-es évek egyik legnagyobb sztárja úgy érzi, roppant egyedivé tenné őt a rendellenesség, amellyel született. Ez egy aprócska kinövés volt a farokcsontjánál, de azt az orvosok műtéti úton eltávolították.

Farokkal születtem. Ez egy aprócska farkinca volt a fenekemnél, körülbelül félcentis, amit az orvosok leoperáltak. Jobban mondva leloptak. Nagyon szomorú vagyok emiatt

mondta korábban a Heat magazinnak.

Denzel Washington

A kétszeres Oscar-díjas színészt a People magazin egy időben a világ legszexibb férfijának választotta. A sármos művész a keze miatt is kitűnik: a kisujja meglehetősen görbe. Mint kiderült, kosárlabdázás közben törte el azt. 

Matthew Perry 

Minden bizonnyal csak keveseknek szúrt szemet, de a Jóbarátok című sorozat sztárjának is van egy deformitása. A színész még kisgyerekként sérült meg, amikor az ajtó rácsapódott a középső ujjára és levágta a felső ujjpercét.

Kate Bosworth

A heterokrómiát az egyik legszebb mutációnak tartják. Ennek eredményeként az adott személy szemében vagy szemeiben egyszerre jelentkeznek eltérő színek – ezzel született Kate Bosworth színésznő is, ami kétségkívül egyedivé teszi őt.

Nem ők az egyetlenek

Tudunk még pár széles körben ismert személyről, akiknek szintén valamilyen testi elváltozásuk van.

  • Ashton Kutcher színész lábujjai összenőttek a szindaktilia nevű rendellenesség miatt.
  • Harry Styles énekes négy mellbimbóval született, Mark Wahlbergnek három jutott. Styles korábban azt mondta: „Négy mellbimbóm van, de nem úgy néz ki, mint egy tehénnek. Azt hiszem, lett volna egy ikertestvérem, aki elment, és hátrahagyta a bimbóit.”
  • Az amerikai televíziózás nagyasszonya, Oprah Winfrey hat lábujjal született.
  • Gemma Arterton színésznőnek csecsemőként mind a két kezén eggyel több ujja volt. Ezt a fejlődési rendellenességet polidaktiliának, azaz sokujjúságnak nevezik.
  • Seal (Henry Olusegun Adeola Samuel) angol énekes-dalszerző sokáig titkolta, mitől vannak sebhelyek az arcán. Végül elárulta, hogy szisztémás lupus erythematosus, vagy rövidítve SLE nevű autoimmun betegsége van, amit mára megtanult elfogadni.
  • Joaquin Phoenix színész szája fölött van egy apró vágás. Ajakhasadékkal született.