Már Voksán Virág is javában karácsonyi lázban ég. Ezt bizonyítja az is, hogy idén két karácsonyfát is feldíszített az otthonában, követve ezzel az amerikai divatot.

A lemezlovas úgy döntött, a hálószobájába is becsempészi az ünnepi hangulatot. Mivel a szobában alapvetően az ezüst és a kék szín dominál, ezért a fenyőre is ilyen színű díszek kerültek. A nappaliba viszont a Jézuska hozza a karácsonyfát, Szenteste lepik meg vele a gyerekeket. Arra szürke, fehér és ezüst díszek kerülnek.

Amerikában eléggé nagy divat a hálószobában, tehát a szülői hálóban is karácsonyfát állítani, és ezt én is meg szerettem volna valósítani, hogy tulajdonképpen az esti összebújásokkor, például amikor összebújva tévézünk, és a gyerekek is alszanak, akkor az ágy mellett is égjen a karácsonyfa. Illetve ébredéskor az első, amit meglátunk így, ünnepekkor a gyönyörű szépen feldíszített fa

– magyarázta a Fókusz riportjában Voksán, amire az nlc.hu bukkant rá. A lemezlovas kiemelte, természetesen a trendeket is nézi. Szerinte most a piros-arany kombináció nem annyira divat, inkább az ezüst és a modernebb dolgokat választják az emberek. Ugyanakkor szeret a saját ízlésére is hagyatkozni.

Megmutatta álomotthonát

A kétgyermekes lemezlovas egyébként nemrég egy ún. house tour-t is tartott; szintén egy Fókusz-riportban mutatta meg, hogy néz ki új otthona belülről. Voksánék egy kétszintes családi házban élnek Budapesten, melyet ebben a videóban bebarangolhat:

A renoválás nem volt egyszerű folyamat, a nulláról építették újra az ingatlant.

A kivitelezők mi magunk voltunk, amit tudtunk, mi csináltunk. Sem tervezőnk, sem lakberendezőnk nem volt, mert egyrészt ezek a szolgáltatások eléggé horror árba kerültek az elmúlt időben, másrészt pedig úgy gondoltuk, hogy nekünk is van elég ügyességünk és jó ízlésünk

– magyarázta.