Kendőzetlen őszinteséggel és könnyek között vallott testképzavaráról Bebe Rexha. Az albán származású amerikai énekesnő azt mondja, az elmúlt időszakot önutálatban fürödve töltötte, ezért is tűnt el közösségi oldalairól.

A Me, Myself & I című dal előadója egy megindító TikTok-videóban vallott arról, mennyire nincs kibékülve önmagával. Mint fogalmazott, azért posztolt kevesebbet mostanság, mert nem érzi jól magát a bőrében, mióta felszaladtak rá a kilók – írja a People magazin.

Ez itt az ünneplés ideje, és tudom, hogy örülnöm kellene ennek – örülök is. Részben. Szerintem most többet mutat alattam a mérleg, mint valaha. Épp az előbb mértem meg magam. Nem is merem elmondani, hány kiló vagyok, mert szégyellem. Undorodom magamtól. Azért sem posztoltam annyit, mint szoktam, mert nem érzem jól magam a bőrömben. És amikor nem vagyok jól, nem is akarok közzétenni semmit. Ez az oka annak, hogy kissé eltűntem az elmúlt egy évben. A fájdalom és zavartság miatt beszélek annyit a testpozitivitásról. Nem tudom, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet és hogyan szerethetném meg magam

– vallotta be könnyeivel küszködve az énekesnő, aki a videó végén megint arra próbálta biztatni rajongóit, fogadják el önmagukat.

A testpozitivitásra Rexha többször is próbálta felhívni a figyelmet: legutóbb júliusban tett közzé videót arról, hogy teljesen normális, ha az ember lánya 74 kiló. Egy júniusi People-interjúban pedig ugyancsak elmondta, szeretné, ha a nők nem ostoroznák magukat testalkatuk miatt.

Bár dicsérendő, ahogy az énekesnő önmaguk elfogadására bátorítja a teltkarcsú nőket, a szavahihetősége megkérdőjelezhető, ha ezzel szemben saját magát nehezére esik elfogadnia. Korábban például arról is mesélt, hogy karrierje kezdetén valaki a szemére hányta, hogy senki sem szereti a kövér popsztárokat. A beszólást nagyon a szívére vette.

A TikTok-vallomás itt érhető el:

@beberexha

Honest update.

♬ original sound - BebeRexha