Bár sokáig nem volt kibékülve körte alkatával járó széles csípőjével, mostanra elfogadta magát Singh Viki. Az énekesnő mindig arra törekszik, hogy testileg és lelkileg is önmaga legjobb verziója legyen, ellenben egyáltalán nem bánja, hogy a karácsonyt ő sem úszta meg pluszkilók nélkül.

A Rising Star korábbi csillaga hangsúlyozta: attól még, hogy megszerette külső adottságait, még nem fogja elhagyni magát. Karácsonykor ugyanakkor nincs mit tenni, az ünnepi időszakot végigkísérik a lakomák.

Gyerekek! Az ugye nem gáz, hogy én szeretem magam?! Nyilván tisztában vagyok a hibáimmal, és megvannak a saját magam »démonjai« (nekem is vannak olyan időszakaim, amikor kevésbé érzem jól magam a bőrömben, és higgyétek el, ez a karácsonyi szezon a rengeteg bejglivel és összefüggő zaba maratonnal most engem is arra kényszerít, hogy egy picit jobban odafigyeljek az étkezésre és a mozgásra) de megtanultam szeretni és elfogadni azt a testet, amiben élek! Régen gyűlöltem, de most már imádom, hogy széles a csípőm, és igen imádom a körte alakomat is! Ez probléma?!

– tette fel a kérdést Instagramon az énekesnő, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy az önelfogadás nem önmagunk elhagyásával jár. 

Egész egyszerűen arról szól, hogy önmagam legjobb verziójára törekszem testileg és lelkileg egyaránt!! Most például karácsony alatt rám is jött egy pár kiló... De kit érdekel? Ez az időszak nem a diétáról szól... igazam van vagy igazam van?!?! Csajok! Ne hagyjuk magunkat! Ki találta ki azt, hogy egy nő nem lehet úgy szép, ahogy van!? Kinek kell megfelelnünk? Hát nem saját magunknak? 

– vetette fel Singh, akit követői közül jó páran a magyar Kim Kardashiannek neveznek alkata miatt.

Ön tesz a karácsonyi pluszkilók ellen?