Bár Sáfrány Emese igyekszik nem a szívére venni a támadó jellegű hozzászólásokat, amelyeket a közösségi oldalán kap, már kezdi unni, hogy követői közül sokan csak azt keresik, mibe köthetnek bele. A légtornászt ezúttal azért számoltatták el, mert nem adott sapkát féléves kisfiára, Nolenre.

Sapka nélkül van a pici?? Ez a nő nem normális

Sapka?

– vonták kérdőre a légtornászt, aki hiába hangsúlyozta, fűtött helyiségben voltak a picivel.

Azt is elárulta, hogyan fogadja ezeket a kommenteket.

Kicsit már elegem van ezekből! Vannak olyan emberek, akik mindenkit kiosztanak, mert ez ad nekik örömet. Félreértik a dolgokat, és egyből irkálnak. Sokszor próbálom egyből lereagálni, eloszlatni a téves infókat, hogy elejét vegyem a dolognak, de néha már egyszerűen csak törlöm a butaságokat. Nem veszem a szívemre az ilyeneket, én tudom mi a jó Nolennek. Ez a sapkás dolog is... ha nem veszem le róla, akkor beizzad a kis feje a fűtött helységben, és előbb megfázik. Sokan csak azt keresik, mibe köthetnek bele, mert ettől jobban érzik magukat. Az én időm ennél viszont értékesebb

– fogalmazott az AcNewsnak a légtornász, aki az idilli fotónál kiemelte: számára az a legjobb, ha láthatja, ha a gyermekének örömet szerez valami. Mint kiderült, a kisfiú imádta a kisvasutazást, hangosan kacagva nézelődött ki az ablakon.