Az idei év második Instahíradója nem a szokásos formájában jelentkezik. A megszokott helyzetjelentés helyett ezúttal a legfrissebb smink, és filter nélküli bejegyzéseket válogattuk össze a külföldi és hazai hírességek közösségi felületeiről.

Az Instahíradót Chrissy Teigen bejegyzésével kezdjük, akinek posztjához leginkább a #powerofmakeup (a smink ereje) hashtag illene. A 36 éves modell csupán az arca egyik oldalát sminkelte ki, hogy megmutassa: egy kis – vagy inkább több réteg– festékkel szépen el lehet fedni a a tökéletlenségeket, és ki lehet emelni arcunk előnyös pontjait.

Ahelyett, hogy egy újabb dekoltázshangsúlyos képpel kápráztatta volna el rajongóit, Salma Hayek is inkább egy smink nélküli fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán. Az 55 éves színésznő filterrel sem dobta fel ezt a felvételt, melyet vasárnap készített magáról, miután kiemelkedett a vízből. 

De sminkmentes napot természetesen a hazai sztárok is tartanak, és van, hogy erről ők is posztolnak.

Berki Renáta, azaz Mazsi, aki tavaly november elején adott életet első gyermekének, Emma Katerinának, szintén az Instagramon jelentkezett smink nélküli szelfivel. A korábbi sportvezető, Berki Krisztián felesége elárulta: egy hete felcserélődött a nappal és az éjszaka a kislányuknál.

A megőrülés határán vagyok és legszívesebben kiállnék az erkélyre és kiabálnék egy nagyot, hogy ááááááááá. A fejem fáradt, de szemem mosolyog. Tegnap délutántól tart a nyügi nálunk, de nyugtassuk meg egymást, hogy nem vagyunk ezzel egyedül

– írta Mazsi a posztban.

Smink nélküli fotót Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, Metzker Viktória is mutatott magáról a napokban. 

Van szüksége sminkre egy nőnek ahhoz, hogy vonzó lehessen?