Az év végi hajtás és az új év eleje miatt egy magyar faluba ment feltöltődni nyolc barátnőjével Csősz Boglárka. A Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik meghatározó alakja ezt a pár napos pihenést egy igazi tisztítókúraként élte meg; azért vonult el egy rövid időre, hogy testileg és lelkileg is felfrissülhessen. 

Az egykori szépségkirálynő azt mondja, 2022 egy női év, ezért is fordít nagyobb figyelmet magára és lelki világára, de szerinte mindig érdemes úgy kezdeni az új évet, hogy rendbe rakjuk a gondolatainkat. Mint kiderült, az üzletasszony ebből a célból egy évben kétszer is el szokott vonulni néhány napra. Ezúttal Váraszó községre esett a választása.

[A különleges, plusz ragyogás eléréséhez] egy nagyon jó energiával rendelkező környezetben kell lenni. Mindenképpen fontos, hol van a helyszín, hogy hová vonulunk el. Legyen egy nagyon jó spirituális energiája a helynek, és azon kívül úgy tisztuljunk, hogy akár az állati eredetű ételeket elhagyjuk, főleg vizet használjunk. Ilyenkor nincs alkohol, sőt nincs szex 

– magyarázta a modell-üzletasszony a Life TV Ébredj velünk című műsorában, amit a 24.hu szemlézett.

Csősz Boglárka arról is említést tett, miket szokott egy ilyen tisztítókúra alkalmával csinálni a barátnőivel:

  • mély meditációs gyakorlatok végeznek. Példaként említi a transzcendentális meditációt és a kundalini meditációt. A szertartásokon hosszú órákon keresztül relaxációs zenét hallgatnak, melyben például a táltos dob hangja is felcsendül.
  • Tarot-kártyát húznak.
  • Csoportosan dolgoznak fel komoly traumákat, például olyanokat, amelyek gyerekkorukban érték őket. Szerinte a legjobb terápia a csoportterápia.
  • Családállítást is alkalmaznak.

A lényeg, hogy a női energiák "összeálljanak", és egymást segítsék, gyógyítsák.

(Borítókép: Csősz Boglárka. Fotó: TV2/Sajtószoba/Totem)