Komoly elhatározásra jutott Puskás-Dallos Bogi. A Sztárban sztár versenyzője úgy döntött, hogy az éneklés mellett pszichológiát kezd el tanulni.

Az olyan súlyos kérdésekkel, mint a mentális gondok, szorongás vagy az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok, már most is foglalkozik a YouTube-on futó Elmerülő című mini interjúsorozatában, amelynek első epizódja a napokban került fel a videómegosztó portálra. Mint kiderült, az énekesnőnek is megvoltak a maga démonai. 

A szorongás rám is jellemző volt... Amikor 16 évesen elkezdtem ezt a pályát és bekerültem egy tehetségkutató műsorba, majd színpadra léptem, nem volt egyszerű, hogy idősebb emberek között kellett megfelelnem, teljesítenem. A pályámra mindig is jellemző volt, hogy bedobtak a mély vízbe, onnan kellett kiúsznom valahogy, tehát meg kellett oldanom a helyzeteket. Sokszor nem is látszott, ezek mekkora nehézségeket okoztak, mert azt mutattam, milyen határozott vagyok, de belül azért voltak problémáim

– magyarázta a Blikknek az énekesnő, hozzátéve: szerencsére mindig volt kihez fordulnia. Videósorozatával azoknak is szeretne segíteni, akik nem tudják megbeszélni problémáikat családtagjaikkal. 

Bogi elárulta, hogy az éneklés mellett pszichológusként is szívesen dolgozna.

Mindig is érettebb voltam a koromnál, már egészen korán érdekelt a téma, talán ezért is jutottam el oda, hogy idén beadtam a jelentkezésemet pszichológia szakra. Persze, hosszú út áll még előttem, de őszintén el tudom képzeli, hogy harmincévesen már aktívan dolgozzak pszichológusként, akár az éneklés és a tévés munkák mellett, akár főállásban is

– mesélt terveiről az énekesnő.