Rajongóval még nem randizott, de igazi randira sem vitték soha Puskás-Dallos Bogit, aki elárulta, hogy férje, Puskás-Dallos Peti volt az első, akivel megélte első klasszikus randiélményét.

Sztárban sztár  idei, azaz nyolcadik szériájának versenyzőjének korábbi párjai a barátai közül kerültek ki. 

Szerintem én úgy igazán nem is randiztam... Mármint a férjemmel igen, de az ismerkedési időszak kimaradt, valahogy mindig a barátságokból alakultak ki ezek a dolgok. Nagyon ritkán fordult elő, hogy egy fiú írt nekem, hogy akkor elvihetlek-e vacsorázni, vagy ez a klasszikus randihelyzet. Bevallom, nem is szeretem a randi fogalmát, mert kicsit feszélyezetté teszi az embert. Én mindig abban hittem, hogy egyszer csak ez úgy kialakul. Minél többet akartok találkozni, elkezdtek programozni és összeházasodtok a végén

árulta el két próba között az énekesnő a TV2 riporterének, Budavári Fülöpnek, akivel az "Én még soha..." nevű játékot játszották.

Az énekesnő a riportban azt is elárulta, hogy

  • soha nem esett még el a színpadon, de a koncertjei előtt mindig rémálmai vannak. Elképzelni, milyen rossz dolgok történhetnek meg vele a fellépéseken. 
  • Heti rendszerességgel rákeres a nevére az interneten. 
  • Többször járt már karaoke bárban. Alapvetően nem szereti ezeket a helyeket, mert – ahogy ő fogalmazott – "befeszül" tőle, hogy meg kell mutatnia az embereknek, hogy ő egy énekesnő. Karaokézni inkább külföldön szeret, de a barátaival néha ki szoktak venni privát karaoke szobát, ahol nyugodtan lehet rosszul énekelni.