Korábban színészként, szappanopera-szereplőként és műsorvezetőként is bizonyított Lékai-Kiss Ramóna, aki most zsűritagjaként is kipróbálhatja magát. A Sztárban sztár ítésze igen sikeres a szakmájában, ami abban is megmutatkozik, hogy nincs nehéz anyagi helyzetben.

Azonban – mint kiderült – férjével, Lékai Máté kézilabdázóval nincsenek közös kasszán. A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosával ráadásul csak azt követően költöztek össze, amikor kisfiuk, Noé világra jött.

Valahogy úgy alakult már a kezdetektől, hogy külön kasszán vagyunk. De nem lett ez így kimondva, csak így van. Sokáig nem is laktunk együtt: én ugye Budapesten éltem – a munkám ide szólított –, Máté pedig Veszprémben. Csak amikor megszületett a kisfiunk, Noé, akkor költöztünk oda; a kórházból már Veszprémbe, Mátéhoz mentünk haza. De mindenben számíthatunk egymásra, és ez az anyagiakra is vonatkozik. Ha egyikünknek bármikor szüksége lenne pénzügyi segítségre, bátran indulhat a másikhoz. Igazából úgy vagyunk külön kasszán, hogy közös az a kassza, mert valójában amink van, az a kisfiunké. Ebből sosem volt vitánk egymással

– magyarázta a HOT! magazinnak adott interjújában a Sztárban sztár zsűritagja, aki azt is elárulta: házasságuk ugyanakkor a klasszikus női-férfi szerepek felosztása szerint építkezik. 

Azért nem úgy kell elképzelni, hogy Máté ne csinálna semmit: ha ki kell mosni, ha mosogatni kell, vagy ha takarítani, kiveszi belőle a részét. Ám például – ezért biztosan sokan csúnyán néznek rám – az ebédnél, vacsoránál Máté imádja, ha kiszedem neki a levest, a főételt, felvágom neki a husit. De nekem ez nem esik nehezemre. Szeretem ezt a felállást, jól is érzem magam benne

– szögezte le Ramóna, aki egy ideje nemcsak műsorokban szerepel, hanem menedzserként közszereplők karrierjét egyengeti.

Ön közös kasszán él a párjával?