Természetes folyamat, hogy a várandósság ideje alatt, a súlygyarapodás miatt a női test minden porcikája átalakul, és ezzel Rihanna is tisztában van. A barbadosi énekesnő nem is bánja, hogy idomai kikerekedtek, mióta első gyermekét hordja a szíve alatt, sőt: teltebb kebleit ki is hangsúlyozza merészebb ruhadarabokkal.

Az énekesnőből lett üzletasszony kifejezetten élvezi a babavárás időszakát, és örül annak, hogy keblei megnőttek várandósság miatt. Mint mondja, jobban szereti a testét most, mint valaha.

A melleim hétről hétre nőnek

– vallotta be Rihanna.

Amikor a nők teherbe esnek, a társadalom azt érezteti velük, hogy takargatniuk kell magukat, és hogy várandósan nem lehetnek szexik, de majd egyszer megint azok lesznek. Én ebben a hülyeségben nem hiszek. Úgyhogy olyan dolgokat próbálok ki, amikhez a várandósságom előtt nem volt elegendő önbizalmam. Minél vékonyabb, kivágottabb egy ruha, annál jobb

– magyarázta a Mirror című brit napilap riportjában a 34 éves énekesnő, aki párjával, A$AP Rockyrapperrel izgatottan várja első közös gyermekük érkezését. 

Ön szerint egy várandós nő esetében elvárás, hogy nőiesen, szexin öltözködjön?