Vékony alkata miatt illették bántó megjegyzésekkel a közösségi oldalán Tóth Andit. A fiatal énekesnőt követői eddig sem kímélték, ám az utóbbi két posztja alatt  feltűnően sok rosszindulatú kommentet kapott.

Az énekesnő a múlt hétvégén azzal verte követőinél a biztosítékot, hogy trágár szavakat használt abban a posztban, amelyben arról írt, hol forgatja legújabb videóklipjét. Ezt követően egy fotózásról jelentkezett be az Instagramon; a werk-képeken bőrdzsekiben, szürke croptopban és rövidnadrágban látható. Ez a szett szépen kiemelte az X-Faktor korábbi győztesének alakját, akinek hasán szépen kirajzolódnak a kockák. S bár sokan irigylik őt emiatt, a gúnyos kommentek sem maradtak el.

Uhh, itt kissé gebének látszol

Az már sovány

Gyönyörű szép nő, az alakja brutál, tehetsége az egekben, erő, akarat, küzdés maximális... de a stílusa sajnos nagyon sokat elvesz az előnyéből

Gereblye

Gratula, abból a kis szutyok kövér csajból kellemesre megcsináltad magad kívülről. Remélem belülről és agyban is ekkora az arány

Andika is aggódik a háború miatt, ezzel kel ezzel fekszik

– írták többen az énekesnőnek, aki nem szólt vissza a kommentelőknek. A kritizálók közül minden bizonnyal csak kevesen tudják, hogy Andi fogyása a Dancing With The Stars című műsornak és a boksznak köszönhető – mutatott rá a Ripost.

De nem Tóth Andi az egyetlen, akit vékony alkata miatt bántanak a közösségi oldalakon: az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonya, Szabó Zsófi is gyakran megkapja, hogy túlzásba vitte a fogyókúrát.