Kiszivárogtatott szexvideó miatt került kellemetlen helyzetbe Ferenczi Kamilla, akinek  intim videóját két héttel ezelőtt hozták nyilvánosságra. A felvétel az énekesnő követőihez is eljutott, akik nem kímélték a fiatal tehetséget.

A tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje azt mondja, a volt barátja titokban, a beleegyezése nélkül videózta le. A fiatalember a szakításuk után előbb csak ismerőseinek mutatta meg a felvételt, mely mostanra sokakhoz eljutott. Ferenczi nagyon szégyelli a dolgot, de mostanra elege lett a gúnyolódásokból és a megaláztatásból, ezért azt látta a legjobbnak, ha tisztázza a helyzetet.

Előbb egy TikTok-videóban vallott a történtekről.

Igen, én vagyok rajta azon a videón, amit mindenki küldözget nekem, a családtagjaimnak, a barátaimnak. A videóban egy olyan dolgot csináltam, amit minden lány csinál – és aki azt mondja, hogy nem, az hazudik

magyarázta a fiatal énekesnő, aki a Fókusz riportjában azt is elárulta, tudatmódosító szerek hatása alatt lehetett, amikor a felvétel készült.

Az első párkapcsolatom 2017-ig tartott. Ez a videó akörül készülhetett. Sajnos erre nem emlékeztem, hanem másnap láttam, hogy a telefonomból át lett küldve a páromnak. Ki lett használva a szeretetem, visszaéltek ezzel. Úgy gondolom, hogy akkoriban hibát nem követtem el, mert szerelmes voltam; mert egy kapcsolatba voltam, ami három évig tartott 

– tisztázta a helyzetet Ferenczi, aki elmondása szerint az X-Faktor alatt nem is gondolt arra, hogy ez a videó valamikor kikerülhet az internetre. Az ügyben jogi lépéseket tett.

(Borítókép: Ferenczi Kamilla. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Szabó Gábor)