Bár hosszú lábai és vékony testalkata miatt gyakran bántják Dallos Bogit, az énekesnő már nem veszi a szívére a negatív kommenteket, sőt: csak úgy süt belőle a magabizosság. Így van ez akkor is, amikor egy szál fehérneműben fotózzák.

Az énekesnő azt mondja, bár mára megszerette magát, időnként ő is belekerül a hasonlítgatás és az önbizalomhiány spiráljába, de sokat dolgozik önértékelésén.

Zsiráf, botsáska, deszka... sok jelzőt hallottam már az alkatommal kapcsolatban. Tinilányként borzasztóan hatottak ezek a megjegyzések az önértékelésemre, de ma már büszkén, kihúzott vállal, hosszú combokkal, és egy kis mosollyal vonulok végig az utcán. 15 voltam, amikor először színpadon álltam, most 25 vagyok. Úgy érzem, hogy ez alatt a 10 év alatt rengeteg impulzus ért, rengeteg kéretlen és kért visszajelzést kaptam magammal kapcsolatban, rengeteg meghatározó dolog történt velem, és sok dolog változott. Olykor én is belekerülök a hasonlítgatás, önbizalomhiány spiráljába, de sokat dolgozom azon, hogy meg tudjam őrizni önmagam és a számomra fontos értékeket. Mert nem egy egyen nőideálnam kell megfelelnünk, pont a kisugárzásunk, a vonásaink, és a történetünk tesz minket különlegessé

– írta bejegyzésében az énekesnő, akit követői sorra dicsértek.

(Borítókép: Dallos Bogi. Fotó: RTL Klub)