Ma is jelentkezünk szokásos hírösszefoglalónkkal, melyben a hazai hírességek életének legérdekesebb történéseit írjuk le röviden. Lássuk!

Járai Máté számára rémálom volt az érettségi

Kifogott a matematika érettségi Járai Mátén, akit mai napig kísért a kínos vizsga emléke. A Jászai Mari-díjas színész 1997-ben érettségizett, ám mivel minden erejével azon volt, hogy színészi pályára léphessen, csak a humán tárgyakra fókuszált. Mint mondja, elég kajla tinédzser volt, és egyáltalán nem büszke rá, de a matek írásbelin megbukott, pedig annak idején párja, Kíra megpróbált súgni neki a terem másik oldaláról.

Az érettségi számomra egy rémálom volt, de azért, mert a reál tárgyakból annyira rossz voltam, és miután a matematika sajnos kötelező tantárgy, muszáj belőle leérettségizni. Egy ideig abban bíztam, hogy meglesz az írásbeli, és az még mindig kevésbé kínos, mint szóbelizni. De hát én megbuktam az írásbelin

– árulta el a színész a Fókusz riportjában, melyet a 24.hu vett észre. Mint mondja, agyi kapacitási hiányosságai voltak, ami a reál tárgyakat illeti. A szóbeli vizsgán a tanári kar tulajdonképpen „átrugdosta” őt: próbáltak súgni neki, hogy befejezhesse a gimnáziumot és színész legyen. Míg történelemből véleménye szerint ma is le tudna érettségizni, matekból szerinte nem volna esélye az elégségesre.

Fresh Andi sokakban csalódott

Villányi Andi, azaz Fresh Andi tavaly októberben jelentette be, hogy korábban mellrákban szenvedett, melyen végül sikerült felülkerekednie. Az énekesnő elsőként a Best magazinnak beszélt a daganatos megbetegedésről: kiderült, hogy tizenhat alkalmas kemoterápiás kezelést kapott és a haját kopaszra kellett nyírni. Fresh Andi most azt is elárulta, hogy nagyon sok embert vesztett el, miután kiderült a betegsége.

Amit szoktam mondani, hogy előfordul, hogy megkérdezik, hogy beszélhetünk-e róla. Hát, miért ne beszélhetnénk róla? Azt mondtam, hogy vagy beszélek róla, és tényleg tabuk nélkül, mindenre választ adok és nem szépítem, hanem a frankót elmondom úgy, ahogy megéltem, vagy ne beszéljünk róla. Nincs olyan kérdés, amire ne válaszolnék. Nagyon sok mindenkiben csalódtam, aki felhívott telefonon. Volt, aki felhívott és konkrétan azt mondta, hogy: jaj szegénykém, nagyon sajnállak, de tudd, ha ez nincs, akkor nem hívlak fel. Nekem akkor le kellett volna tennem a telefont, és nem tettem. Abban a pillanatban nem tudtam, hogy bontsam a vonalat és káromkodjak egyet vagy belemenjek egy felületes beszélgetésbe, ami itt bemegy és itt kijön.

– magyarázta a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában Fresh Andi, akinek szavait a 24.hu  idézte.

Erős Antóniának háromszor annyit ajánlott a TV2

Bár korábban több megkeresést is kapott más csatornátokól, Erős Antónia soha nem gondolkodott el komolyan azon, hogy munkahelyet váltson. A Hírek bemondója Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában árulta el, hogy a TV2 is megkereste már, ám mivel mindig is úgy érezte, hogy ő az RTL Klub csapatához tartozik, visszautasította az ajánlatot. Idén lesz 25 éve annak, hogy a csatornánál dolgozik, írja a 24.hu.

Felhívhat valaki téged azzal, hogy háromszor annyit fogsz keresni, és lakást adunk, meg kocsit is, gyere. És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de egyébként hosszú távon mit hoz? Mert pillanatnyilag jobban fogod érezni magad, hiszen háromszor annyi fizetéssel mindenki jobban érzi magát egy darabig. (...)  Igen, ezek a megkeresések az elején értek, de akkor is azt éreztem, hogy én oda tartozom. Nekem van felelősségem abban, hogy mi történik ott, velem mi lesz. Volt olyan is bennem, hogy ha már most azt mondom, hogy »köszi, hello, én elmennék a több pénzért« akkor utána még három év múlva megkeres valaki, oda is elmegyek a több pénzért? Aztán majd megint?

– magyarázta Erős Antónia, aki hűtlenségnek tartja, ha valaki emiatt más csatornához igazolt át.

Istenes Bence legszívesebben költözne

Továbbra is el tudja képzelni az életét külföldön Istenes Bence. A műsorvezető a párjával, Csobot Adéllal néhány évvel ezelőtt tették át a székhelyüket előbb Kölnbe, majd München közelébe, míg Istenes azon dolgozott, hogy beindítsa németországi karrierjét. Mint kiderült a tévés Spanyolországban is szívesen élne. Szeretné, ha fiai, Nátán és Ádin más kultúrákat is megismerne, írja a Bors.

A mai napig gondolkodom ezen, és egy csomószor fűzöm az Adélt, hogy most akkor menjünk Spanyolországba, csak egy évre, két évre. Én imádnám, ha tehetném, a gyerekeimet is utaztatnám. Azt szeretném, hogy ismerjenek más kultúrákat, menjünk el, éljünk ott egy kicsit, tanulják meg a nyelvet, szerintem ezzel kapnák a legtöbbet

– magyarázta az IstenEst legutóbbi részében.

Rubint Rella fitneszversenyt nyert

Élete első fitneszversenyén vett részt a hétvégén Pécsett Rubint Rella, aki mindjárt két díjat is bezsebelt. Bár nem számított rá, hogy dobogós lesz, az életmód-tanácsadó a 170 centiméternél magasabb nők között az első, a 167 centiméternél magasabb nők között pedig a második helyen végzett.

A célom alapvetően az volt, hogy megismerjem ezt a világot, fel tudjak rá készülni minden nehézségével együtt. Úgy gondoltam, már az is hatalmas győzelem lett volna nekem, ha a top4-be bekerülök. Arra nem is számítottam, hogy mindkét kategóriában dobogós leszek!

– magyarázta a Blikknek Rubint, aki a verseny miatt január óta szigorú étrendet és edzésprogramot követett.

Mai hírösszefoglalónkat ezzel a poszttal zárjuk, viszlát!

(Borítókép: Fresh Andi/Járai Máté. Fotó: Youtube, Palikék Világa by Manna/RTL Klub)