Íme néhány fontos és érdekes hír hazai hírességekről, avagy hírösszefoglaló, ahogy a Velveten szoktuk!

Dér Heni templomban is igent mondott

A tavalyi polgári esküvőt követően templomban is kimondta a boldogító igent Bakos-Dér Heni és férje, Bakos Gergő. Az énekesnő és párja teljes titokban keltek egybe a Vajdaságban, Heni szülőfalujában, Csantavéren, melyet mulatós, borjúpörköltös lagzi követett.

Az esküvő hagyományos keretek közt zajlott: Gergő a vőféllyel együtt lovas hintóval jött értem a szülői házhoz, hogy kikérjen. Amikor megpillantottam, majdnem elsírtam magam. Ezután végigkocsikáztunk a hintóval a falun, egészen a szülőföldem templomáig, amihez számos emlék köt, kedves a szívemnek. (...) Semmiképp nem szerettem volna feszengős, ültetett körasztalos-kaviáros esküvőt tartani komolyzenével, hanem igazi hagyományos, mulatós zenés, 'ereszd el a hajam' dajdajra vágytunk

– magyarázta a Best magazinnak az énekesnő, aki az egyházi esküvővel egybekötve a kisfiát is megkeresztelte. 

Vajna Tímea amerikai állampolgár lett

Megkapta az amerikai állampolgárságot Vajna Tímea, aki így hozzáférhet többmilliárdos öröksége jelentős részéhez, írja a Blikk. A modell-üzletasszony az állandó egyesült államokbeli tartózkodást engedélyező zöld kártyát még akkor megkapta, amikor összekötötte életét Andy Vajnával. Az amerikai állampolgársághoz szükséges papírokat férje halála után nyújtotta be, ám arra nem számított, hogy az ügyintézés három évbe telik majd. A száz kérdésből álló tesztet április végén töltötte ki, melyet sikeresen teljesített.

Amerikai állampolgár vagyok. Kilenc év után! El sem hiszem. Holnap lesz az eskütétel

– osztotta meg az örömhírt a közösségi oldalán Tímea, akinek Anna nevű barátnője, egyben asszisztense is segített.

A modell-üzletasszony többmilliárdos örökségéhez is hozzáférhet.

Átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthat hozzá, ha már amerikai állampolgár, mindaddig nem járhat el az ügyben egymaga. Folyton tervezget, illetve felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és valamilyen vállalkozáson töri a fejét

– súgta meg korábban a lapnak egy Timihez közel álló informátor.

Bereczki Zoltán rendezőként debütál

Új szerepben próbálja ki magát Bereczki Zoltán. Az énekes-műsorvezető munkáját hamarosan egy zenei előadás rendezőjeként is megismerheti a közönség, írja a Ripost.

Régóta foglalkoztat a rendezés gondolata, bár ebben a produkcióban nem klasszikus színházrendezői feladatom van, mégis örömmel fogadtam el a felkérést. Igyekszem az előadói tapasztalataimat kamatoztatni, s ezeknek köszönhetően komfortos közeget teremteni az előadóknak. Oláh Kálmán zongorajátéka, hangszerelése magával ragadó. A művésznők – Miklósa Erika és Tóth Vera – pedig műfajuk kiválóságai. Rendezőként annyit ígérhetek, hogy ez az este maradandó élményt nyújt majd minden zeneszeretőnek”

– mondta Bereczki.

Horváth Éva a kádból jelentkezett be

Anyaszült meztelenül fürdőzött egy faragott kőkádban Horváth Éva. A modell-műsorvezető, aki családjával néhány hónappal ezelőtt Balira költözött, az intim felvételt az Instagram-oldalán tette közzé, ahol sorra zsebelte be a dicséreteket a merész, ám ízléses fotó miatt.

Az egykori szépségkirálynő egyébként nemrég azt is megosztotta a közösségi platformon, hogy szomszédja „megkeseríti” az életét. Horváth Éva a férjével, és két gyerekükkel, Kristóffal és Alexszel év eleje óta élnek Balin, ahol bár pazar körülmények között élhetnek, és Kristóf is beilleszkedett az ottani oviba, valami mégis belerondít az idilii képbe. A szomszédjuk ugyanis gyakorlatilag kifüstüli őket.

Nem normális a szomszéd, komolyan mondom. Elkezdett itt tüzet rakni a kerítésünk mellett, de úgy, hogy kifüstöl minket. Öt napja ezt csinálja. Lehet, hogy nem szereti a gyerekeket... Ha szólunk neki, még közelebb rakja a tüzet

– panaszkodott korábban az Instagram-sztorijában.

Király Lindát jelentős túlsúlya miatt féltik

Mintegy húsz kiló túlsúlyt cipelve indul élete egyik legnagyobb kalandjára Király Linda, aki öccsével, Király Viktorral vág neki az című műsornak. A korábban pajzsmirigyproblémákkal és agyalapimirigy-daganattal küzdő énekesnő készül a kihívásra, és nem tart az éhezéstől, jóllehet az nagyon fontos, hogy a rendszeresen szedett gyógyszereit ne üres gyomorra vegye be.

Tudom, hogy van hova fogynom még, és az sem zavar, hogy nem a legelőnyösebb ruhákban látnak majd a nézők. Nekem ez már régen nem a hiúságról, hanem az egészségemről szól. Van annál nagyobb probléma a világon, mint hogy én hány kiló vagyok. Mára megtanultam tisztelni a testemet, teljesen másképp tekintek rá, mint amikor jöttek fel rám a kilók. Akkor szorongtam, nem akartam emberekkel találkozni, de mára ezt teljesen elengedtem. Harminc kilót fogytam eddig, plusz húsz kilóval indulok útnak, a huszonöt kilós hátizsákkal elképesztően magas páratartalomban. Nagyon kemény lesz

mondta a Blikknek az énekesnő.

Horváth Gréta újra szerelmes

Újra rátalált a szerelem Horváth Grétára, aki teljesen túltette magát a válása okozta traumán. Az influenszer múlt héten még azt nyilatkozta, hogy nyitott lenne egy új kapcsolatra, és hogy alaposan meggondolja, kivel randizik, mostanra azonban úgy tűnik, megtalálta a megfelelő partnert. Az új kapcsolatban ráadásul annyira biztos, hogy már a szeretteinek is bemutatta a férfit.

Csodálatos minden, fantasztikusan érzem magam, ez a nagybetűs szerelem, minden a helyére került

– jelentette ki a Blikknek tévés, hozzátéve, mivel párja civil, nem szeretne szerepelni. 

Ez egy karmikus találkozás volt. Nekünk találkoznunk kellett és éppen most kellett találkoznunk, amikor én is meggyógyultam és ő is nyitott volt egy kapcsolatra. Bemutattam a szüleimnek, akik nagyon megkedvelték, és Filip is ismeri már. A kisfiam azt mondta róla nekem, hogy anya, ő egy jó ember

– mondta.

Csuti Olaszországban pihen

Le sem tagadhatja boldogságát Szabó András, azaz Csuti, aki teljesen kivirult új párja mellett. Bár az üzletember nehezen viselte, hogy Kulcsár Edinával való házasságát nem lehetett megmenteni, a jelek szerint ma már nem kesereg. Pár hónapja újra foglalt a szíve, akit követői elől sem rejteget. Reginával már Madridban is jártak, egy friss Instagram-poszt pedig arról árulkodik, hogy jelenleg Olaszországban pihennek.

Ciao Italia! Hogy én mennyire szeretem ezt az országot! Pár nap aktív pihi, holnap megnézzük Positanot és Amalfit, tervben van még Ischia és Pompei, no meg persze Nápoly! Ha van valakinek programötlete ezen a környéken, ne tartsa magában!

– írta a bejegyzésben, akinek kedvese nem közszereplő.

Ezt a hírösszefoglalót Csuti posztjával zárjuk, viszlát!

(Borítókép: Horváth Éva, Dér Heni. Fotó: TV2, RTL Klub)