A spanyol szigeten ereszti ki a fáradt gőzt Sáfrány Emese.

A légtornász eseménydús időszakot tudhat maga mögött. Jövő hónapban lesz egy éve, hogy megszületett kisfia, Nolen, akit egy ideje egyedül nevel, miután volt kedvesével, Hornyák Ádámmal úgy döntöttek: külön utakon folytatják.

A fiatal édesanya tavaly novemberben egy balesetet is elszenvedett az otthonában: égőcsere közben leesett az ágyról, az állát össze kellett varrni. Bár az esés csúnya heget hagyott maga után, az idei Glamour-gálán már nyoma sem volt a sérülésnek.

Mindezek után az orosz-ukrán háború kitörését követően az elsők között sietett a Nyugati pályaudvarra, hogy segítsen a hazánkba érkező ukrán menekülteknek.

Pihenésre tehát nem sok ideje jutott az Európa-bajnok légtornásznak, aki most Ibizán ereszti ki a fáradt gőzt.

A spanyol szigeten 25 fok a napközbeni átlaghőmérséklet, Emesének pedig esze ágában sincs hőgutát kapni: bátran ledobta a textilt és felhúzott egy szexi bikinit, amelyben legújabb fotóján egy jachton pózol.

Nyaralás alatt, kikapcsolódunk, és kicsit kilépünk a mókuskerékből és magunk mögött hagyjuk az otthoni dolgokat. Én pont ezért szeretek mindig egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, főleg most, hogy kovid előtt voltam utoljára külföldön, és az elmúlt két év alatt igen csak sok minden történt velem, pozitív és negatív dolgok egyaránt. Bár tartja a mondás, mindenhol jó de legjobb otthon

– írta az Instagramon Sáfrány Emese.