A MAI HÍRÖSSZEFOGLALÓBAN ÖSSZESZEDTÜK A HAZAI HÍRESSÉGEKKEL KAPCSOLATOS LEGÉRDEKESEBB HÍREKET, NYILATKOZATOKAT ÉS FRISS INFORMÁCIÓKAT.

A Blikk értesülései szerint Szente Vajk és Molnár Andrea egy párt alkothatnak. A párt a lap egyik olvasója is megörökítette, ahogy Kecskeméten sétálgatnak. A Blikknek egy neve elhallgatását kérő közös barát is nyilatkozott.

Még nagyon az elején tartanak, de jól érzik magukat egymás társaságában, és bár Vajk rendkívül elfoglalt, hiszen jelenleg is dolgozik a Most vagy soha! című filmen mint producer és forgatókönyvíró, valamint rendezőként a Kőszívű - A Baradlay-legenda júniusi bemutatójára készül, ahogy alkalmuk nyílik rá, találkoznak.

– mesélte. A rendező utolsó kapcsolata tavaly év végén érhetett véget Dobó Katával, Andrea és férje szintén tavaly dönthettek úgy, hogy külön utakon folytatják.

A Blikk értesülései szerint hivatalosan is elvált Marsi Anikó és Palik László. A bontóper békésen zajlott, miután a két közös gyerek nevelésével kapcsolatos kérdésekben és az anyagiak elosztásában is előre megegyeztek. A Bors azt is megtudta, hogy az elvált híradós nem zárkózik el egy újabb frigy elől.

Bár Gáborral nem tervezünk esküvőt, ha egyszer mégis úgy döntünk, hogy össze akarjuk kötni az életünket, megtesszük. (...) Annak külön örülök, hogy a múltat is úgy tudtuk lezárni, hogy nincsen felesleges feszültség az életünkben, és nyugalomban élhetjük a mindennapokat.

– nyilatkozta a lapnak Marsi Anikó.

Járai Mátét az RTL Reggeli június 30-ig felfüggesztette, miután a színész az engedélyük nélkül a műsor készítését és szerkesztését érintő kérdésekben nyilatkozott Istenes Bence podcast műsorában. Járai a kényszerpihenőt utazással tölti, mint az Instagram-oldaláról kiderült, feleségével Rómába utaztak.

Polgár Tünde és Polgár Árpád a YouTube-csatornájukon számoltak be róla, hogyan újították fel a floridai otthonukat. A művelet több mint 18 millió forintért, az eredményt a videóban láthatja.

Befejeződött a Duna Televízió Csináljuk a fesztivált! című zenés műsora. Az évszázad elsőszámú slágere a közönség és a zsűri pontszámai alapján a Solymos Antal szövegíró, és Schöck Ottó zeneszerző által megalkotott, Korda György előadásában ismertté vált Lady „N” lett, a 2022-es győztes sztárelőadó pedig Peter Srámek.

Som-Balogh Edina, akit sokan a Barátok Közt egykori Nádor Kingájaként ismernek, nemrég járt a húszéves osztálytalálkozóján, ott szerezte ezt a fotót.

Ön felismeri a hírességet?