A MAI HÍRÖSSZEFOGLALÓBAN ÚJRA ÖSSZESZEDTÜK HAZÁNK HÍRESSÉGEINEK LEGFRISEBB NYILATKOZATAIT, ÉLETÜK LEGÚJABB TÖRTÉNÉSEIT.

Mint megírtuk, szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. Állítólag a műsorvezető az amerikai úszóedző dühkitörései miatt dönthetett úgy, hogy véget vet a románcnak. Most újabb részletek láttak napvilágot a különválásról. A Bors állítása szerint olyan heves veszekedés volt a pár között, hogy Szabó édesanyjának kellett közbelépnie. A Borsnak az alábbiakat mondta egy neve elhallgatását kérő forrás:

Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, a végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta. Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni....De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta”

– mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő forrás.

Csősz Boglárka és a férje, Burak Talu most egy időre a különköltözés mellett döntöttek, erről pedig kizárólag a hot! magazinnak meséltek.

A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban már nemcsak őt, de engem is egyre inkább az üzleti dolgaim kötnek le, a munka és a sikerek jobban inspirálnak, ami nemcsak nekem, hanem neki is feltűnt, hiszen egyre nehezebben tudtuk összeegyeztetni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszba érkezett, amiben újra meg kell találjuk magunkat.

– mondta az üzletasszony a lapnak.

Tóth Gabit az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, mely igencsak megviselte lelkileg. Az énekesnő az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorában mesélt az érzéseiről.

Az Isten adománya természetesen meg tudja részegíteni az embert. Én hiszek a sötét oldal erejében is, ez egy állandó küzdelem tud lenni, állandóan kísért minket. Sokszor éreztem én is, hogy az Ördög ott liheg a nyakamban. De valahogy mindig az a lényeg, hogy tisztán tudom tartani a hitemet, hogy nem tudta átvenni az irányítást. Azt gondolom, hogy azokat az időket éljük, amikor bátornak kell lenni. Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van. Én ezt tapasztalatból is.

– mesélte a híresség.

Fresh Andi, akinek az előző éve igazi érzelmi hullámvasút volt, hiszen mellrákkal küzdött és kemoterápiára járt, így nyilatkozott a gyerekvállalásról a legújabb hot! magazinban.

Nem bánom, hogy így alakult. Spontán életet élünk, amibe egy baba nem férne bele. Ha valaki azt mondja erre, hogy önzőség, hát legyen. Amikor biológiailag a legalkalmasabb voltam rá, nem volt egy olyan társam, akivel szóba jöhetett volna, most pedig már nem szeretnék éjjelente felkelni és pelenkázni. Arról nem is beszélve, hogy 40 felett, éppen csak csak túl a kemoterápián, nem is ajánlott.

– részletezte az énekesnő, aki büszke arra, hogy megharcolt a boldogságáért és az egészségéért.