A világsztárok sem menekülhetnek a hackerek elől, sőt: vannak olyan széles körben ismert személyek, akikkel korábbi párjuk szúrt ki. Demi Lovato pikáns képeit például bosszúból osztotta meg az exe, és ezeket a sokat mutató felvételeket bizony megőrizte a világháló.

A Life.hu összeállítása és a külföldi portálok nyomán bemutatunk néhány külföldi hírességet, akiknek intim felvétele akaratuk és tudtuk nélkül került ki az internetre.

Miley Cyrus

Noha az egykori Disney-sztár a Wrecking Ball című videóklipjében eléggé merészre vette a figurát és szinte mindent megmutatott magából, volt idő, amikor cseppet sem akarta, intim felvételei mégis kikerültek az internetre. Az énekes-színésznő sokat mutató fotói 2008-ban futótűzként terjedtek az interneten. Ezeket akkori barátjával, Thomas Sturgesszel készítette. Cyrus szüleit nagyon felháborította a dolog, de nem ez volt az utolsó eset, hogy az internetezők számára is elérhetővé váltak az énekesnő intim felvételei. 2017-ben Cyrus-t is célba vette egy hackercsoport, és az ő képeit is közzétették. 

Jennifer Lawrence

Egy hacker korábban az Oscar-díjas színésznő meztelen fotóit is megszerezte. A férfi nyolc évvel ezelőtt több száz iCloud-felhasználó fiókját törte fel, köztük Lawrence-ét is, akinek intim képei máig elérhetőek az interneten. Bár a hackert azóta elkapták és börtönbüntetésre ítélték, Lawrence-t máig kísérti a dolog. 

Bárki megnézheti a meztelen testemet – az engedélyem nélkül, a nap bármely pontján. Valaki Franciaországból tette közzé őket. Ezt a traumát sosem fogom tudni feldolgozni. (...) Úgy érzem magam, mint az egész k*baszott bolygón mindenki végigment volna rajtam

– mondta korábban.

Dylan Sprouse

Az egykori gyerekszínész meztelen fotóját az egyik exbarátnője szivárogtatta ki. Sprouse nem hezitált, egyből ő látható a képeken, melyeket még tinédzserként készített saját magáról. Még viccelődött is: egy jót nevetett a dolgon, majd azt mondta, nagyon szexisen fest azokon a bizonyos képeken.

Demi Lovato

Az egykori Disney-sztár is az egyik exe miatt került kellemetlen helyzetbe. 2013-ban az akkori barátja feltörte a Twitter-fiókját, majd  kiposztolta közös meztelen fotóikat. Lovatóval négy évvel később hasonló dolog történt, az énekes azonban akkor csak a dekoltázsát mutatta meg. 2019-ben a Snapchat-fiókját is feltörte valaki, és akkor is kiszivárgott Lovatóról egy intim felvétel.

Vanessa Hudgens

Az internetre a High School Musical sztárjának pikáns képei is felkerültek. Ő 2017-ben került ebbe a kínos helyzetbe, amikor ismeretlenek feltörték a telefonját és több intim fotóját is ellopták. Hudgens akkor azt nyilatkozta, hogy szégyelli magát és megbánta, hogy valaha is ilyen fotókat készített magáról. Az ügyet 2009-ben és 2011-ben is jogi útra kellett terelnie a színésznőnek, mert akkor is kiszivárogtak róla meztelen képek.