A MAI HÍRÖSSZEFOGLALÓBAN IS CSOKORBA SZEDTÜK A LEGÉRDEKESEBB HAZAI HÍREKET. KÁVÉ MELLÉ TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!

Másodfokon is bűnügyi felügyeletbe helyezte a Fővárosi Törvényszék azt a vecsési K. Istvánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy drogot adhatott el korábban Berki Krisztiánnak - írja a 24.hu. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lapnak azt nyilatkozta, hogy a törvényszék helybenhagyta az elsőfokú végzést. Ez azt jelenti, hogy K. Istvánnak nyomkövetőt kell viselnie és továbbra sem hagyhatja el Budapest és Pest megye közigazgatási területét.

Az úszóoktató, Mattesz Csilla is megszólalt a híresség halálával kapcsolatban. Mattesz elárulta, hogy Berki Mazsi az első találkozásukkor nem beszélt, két percig zokogtak szótlanul. Berki először Natit vitte el a víziterapeuta egyik nyári táborába, majd a kisebbik gyermekével is járt a szakemberhez.

Nagyon le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: „Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!” (...) Az egyik percben vitatkozott, de a másikban már szerette a világot. Nagy tervei voltak. saját műsort akart. Együtt laktak Mazsival, de néha külön töltötték az estét. Az utolsó napokban feszültebb volt a légkör közöttük. Mazsi ilyenkor mondta neki, hogy menjen kicsit az irodába. Oda járt a pszichológusa is

– mondta Mattesz a Hot! magazinnak.

Bár Miló Viktória 2003 májusában világbajnok lett ökölvívásban, másnap reggel elgondolkodott azon, megérte-e mindez úgy, hogy nincs kivel megosztania az örömét.

Az életemből kimaradt a gyerek, amit szerintem amíg élek sajnálni fogok. Lehet, hogy hússzor álltam a világ tetején, ugyanakkor nem adatott meg a gyerek, és már 44 évesen nem hiszem, hogy pont most megtalálom a férjemet és akkor már most gyerekem lehet. Ilyen hiú ábrándjaim nincsenek

– magyarázta a sportoló.

Szente Vajk és Molnár Andrea kapcsolatáról újabb információk láttak napvilágot. A Hot! magazin állítása szerint már a Dancing with the Stars adásai alatt felfigyeltek egymásra.

Sokak szerint nem hasonlítanak, valójában nagyon egyformák. Boldog párkapcsolatban élnek, mindketten sikeresek; nem csoda, hogy beleszerettek egymás tehetségébe. Arról nem is beszélve, hogy egy válófélben lévő nő számára egyáltalán nem központi kérdés, hogy egy éppen csak kezdődő kapcsolat kiderüljön; kifejezetten élvezi a titkos románcot egy olyan férfi oldalán, aki humoros és nagyon kedves. Az is előny, hogy még egyiküknek sem született gyermeke, így csak egymáshoz kell alkalmazkodniuk

– magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor.

Nehéz időszakon megy keresztül Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien: a házaspár márciusban elvesztette első közös gyermekét.

Szeretnénk egy közös gyerekkel megerősíteni a szerelmünket. Össze is jött, de márciusban – sajnos – elvetéltem. Fájdalmas volt az elengedés mindkettőnknek, de rájöttünk: tennünk kell még a boldogságunkért. A babának még nem lett volna kiegyensúlyozott szülői háttere. Meg kell tanulnunk nem magunkat hibáztatni, az élet így akarta, de már tudjuk, min kell változtatnunk

– nyilatkozta Molnár Gusztáv felesége a Hot Magazainnak.

Rúzsa Magdi és férje elszöktek a gyermeknevelés szoros napirendjéből és randizni mentek. Az estéről egy fotót is posztoltak.