Íme egy újabb hírösszefoglaló, melyben friss, fontos és/vagy érdekes híreket, tényeket olvashat a hazai, ismert személyiségekkel kapcsolatban. 

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta jegyességét

Tegnap este derült égből villámcsapásként érte a rajongókat a hír, miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta jegyességét. Az amerikai edző néhány hónappal ezelőtt egy igazán különleges időpontban, február 22-én 22 óra 22 perckor kérte meg a műsorvezetőnő kezét Monacóban, arról pedig, hogy egy párt alkotnak, még tavaly decemberben beszéltek a Best magazinnak. Úgy tűnt, boldogabbak, mint valaha, most mégis a szakításukról lehet hallani. Az okokat egyelőre nem árulták el.

Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Zsófival felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben

– olvasható Shane Tusup oldalán, de Szabó Zsófi is ugyanezekkel a sorokkal tudatta a hírt, ami valósággal lesokkolta a rajongókat. A műsorvezetőnő és az edző egyébként januárban közös tetoválást is csináltatott. A két, egymásba fonódó gemkapocs mintájával üzenték, egymás iránti érzéseik nagyon is komolyak.

Drogok okozhatták Berki Krisztián halálát?

A TV2 Tények riportjában volt szó arról, hogy a korábban elfogott és kihallgatott K. István ügyvédje szerint nemcsak kokaint, de más szereket is találtak Berki Krisztiánnál. Mint ismert, K. Istvánt gyanúsították meg azzal, hogy drogot adott el a május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt médiasztárnak. A férfi ügyvédje, dr. Parti Ágnes azt mondta, védence sosem árusított tudatmódosító szereket a korábbi sportvezetőnek, csupán az edzőteremből ismerték egymást. Az ügyvédnő azt is elárulta, Berki megbízta K. Istvánt egy gardrób elkészítésével, ám az üzletet végül nem bonyolították le. Szerinte Mazsi tévedett, amikor azonosította védencét, akit egy olyan becenéven nevezett meg, amelyen elmondása szerint soha senki nem hívta a férfit. Az ügyvédnő a TV2 híradójában Berki Krisztián halálának okáról is beszélt, írja a Ripost.

Sajnálatos módon Berki Krisztián elég sok egyéb olyan kemikáliát fogyasztott, ami részben a testépítéshez, részben egyéb biológiai folyamatokhoz szükséges. Ezeknek az összhatását is nyilván vizsgálni kell 

– mondta dr. Parti Ágnes ügyvédnő. A hivatalos toxikológiai jelentést még nem közölték.

A hivatalos gyanúsítás szerint 2018 októbere és 2021 márciusa között adhatott el többször kokaint Berki Krisztiánnak az a vecsési férfi, akit a celeb halála után, a lakásában talált kábítószerrel összefüggésben vettek őrizetbe. K. István mellett egy fővárosi férfit is letartóztattak, tőle marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat és teljesítményfokozó szereket foglaltak le.

Berki Mazsi: Krisztiánhoz méltó lesz a temetése

Miután a közösségi oldalán azt kérte, hogy akik szeretnék utolsó útjára kísérni Berki Krisztiánt, azok legyenek szívesek fehér ruhában érkezni a temetésre, Berki Mazsit a Bors telefonon is elérte. A gyászoló özvegy a lapnak azt mondta:

Gondoskodtunk arról is, hogy az érkező virágokat tudjuk fogadni. Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra

– magyarázta a Borsnak Mazsi, aki a közösségi oldalán azt is tudatta, mikor vesznek végső búcsút férjétől: Berki Krisztián május 26-án, a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra.

Nagyon nehéz, fájdalmas napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet

– szögezte le a közösségi oldalán a gyászoló özvegy.

Egyéb hírek

Csuti cége több százezres bírságot kapott

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közel egymillió forintos bírsággal sújtott három, influenszerekkel dolgozó ügynökséget. Köztük Kulcsár Edina és válófélben lévő férje, Szabó András, azaz Csuti cégét, a Social Guru Kft.-t is megbírságolták, a hatóság szerint ugyanis ők is felelősek abban, hogy egy mobiljátékot üzemeltető ausztrál cég burkolt reklámokkal, a költséget elhallgatva igyekezett emelt díjas SMS-ek küldésére bírni gyermekeket, írja a Blikk.

Bár az üzletember elismeri, hogy hibáztak, a büntetést nem egészen érti.

Cégvezetőként és magánemberként is elítélek mindent, ami a gyerekeket negatív színben tünteti fel, átveri vagy megtéveszti őket. Nálunk a cégen belül történt hiba, emberi figyelmetlenségről mulasztásról van szó, de szó sincs tudatos átverésről vagy megtévesztésről. Azt viszont fontosnak tartom elmondani, hogy az érintett kolléga már nem dolgozik velünk. (...) Az eljárásban kötelezettség vállalást tettünk. A GVH a kötelezettség vállalásban előírta a teljes szerződéskötési, illetve tevékenységi gyakorlatot érintően komplex megfelelési program és eljárásrend kidolgozását. A GVH felől nem kaptunk egzakt iránymutatást, azaz nem mondták meg, hogy pontosan mit tartalmazzon a megfelelési program és az eljárásrend. Mindennek eleget tettünk, amit természetesen igazolni is tudunk, A GVH azonban nem tartotta ezt elégségesnek. Picit olyan érzésem van, mintha valaki azt mondaná, hogy csináld jól, majd szerinted jól csinálod, de szerinte meg nem, ezért megbüntet!

– magyarázta a lapnak Csuti.

Pataky Attila minden nap küzd házasságáért

A sztársors kemény és rendkívül magányos is tud lenni Pataky Attila szerint, aki úgy véli, 23 évvel fiatalabb felesége, Orsi mentőangyalként érkezett az életébe. Az EDDA frontembere, aki világéletében nagy élvhajhász volt, túl a hetvenen is rajong a gyengébbik nemért, de nem csalná meg a feleségét.

Én sosem szerettem az agglegényéletet. Orsival is két sérült lélekként estünk egymás karjaiba, mert mindketten túl voltunk egy-egy szakításon. Óvatosak, türelmesek voltunk, semmit nem sürgettünk, egyszerűen csak élveztük egymás társaságát, lényét, lelkét, és ez tizenhárom év után sem változott. Noha mindennap megküzdünk a házasságunkért, csakúgy, mint bárki más, de sokszor vagyunk boldogok, ennél többet pedig nem is kívánhatnék. Hetvenéves koromban tanultam meg, hogy senki és semmi nem az enyém, csak oly kegyes hozzám a sors, hogy mindig egy újabb nappal megajándékoz, amit a feleségemmel tölthetek

– magyarázta a Story magazinnak Pataky, aki sokáig nem volt a hűség mintapéldánya, Orsi mellett azonban megváltozott.

Az a fajta pasi, amilyen én vagyok, általában nem tud hűséges lenni egy életen át, Orsihoz mégis ezerszázalékosan az vagyok, pedig most is számtalan lehetőségem lenne a félrelépésre. Régen a szenvedély vitt, ma már tudom, hogy mit veszíthetek. Soha nem áldoznám fel a szerelmüket egy kósza éjszakáért. Szemmel, aggyal ugyan megkívánok más nőket, a szívem, lelkem, testem azonban Orsié. Nem kell hűségesnek lennem, de jól esik a lelkemnek, mint ahogyan az is, hogy vele őszinte lehetek. Utóbbi sem volt rám mindig jellemző

– szögezte le Pataky.

Istenes Bence és Csobot Adél halottlátónál járt

Istenes Bence és párja, Csobot Adél korábban halottlátó segítségét kérte. A tévés a nem mindennapi tapasztalatairól a YouTube/podcast-sorozatának legfrissebb epizódjában mesélt. 

Hiszek az ilyen dolgokban, abban, hogy van valami a halál után, egyre jobban érdekel ez a téma engem. A nagypapámról is és Adél édesapjáról is olyan jellemrajzot írt le a szakember, aminek nem tudsz utánanézni. Ezek élmények, amikbe nem találhatsz ennyire bele, konkrét dolgokat mond halálesetről, gyerekkori sérülésről. Elmondta, miként kommunikál a lelkekkel, ízeket érez, hangokat hall, lát dolgokat és próbálja interpretálni ezeket

– magyarázta a tévés az IstenEst adásában. Istenes négy évvel ezelőtt veszítette el nagyapját, Csobot Adél édesapja pedig 2003-ban hunyt el. Velük szerettek volna kapcsolatot teremteni.

Pumped Gabo randipartnere beszorult a vécébe

Istenes Bence beszélgetős műsorából, az IstenEst legújabb részéből derült ki az is, hogy Pumped Gabónak is volt már része kínos randikban. A testépítő-influenszer elárulta, hogy ha éppen egy lányál van, sosem megy el nagyvécézni, mert úgy véli, ez illetlenség, és hogy a másik intim zónáját sérti meg ezzel. Nála viszont az egyik randipartnere bátran elment a vécére. Csak akkor mert szólni Gabonak, hogy beragadt a mellékhelyiségbe, miután már fél órája bent volt. Végül szerelőket kellett hívni, mert sehogy nem tudták kinyitni az ajtót, szúrta ki a Blikk.

Iszak Eszti nagyon megváltozott

A Mádai Vivient váltó Iszak Eszter április közepén debütált a TV2 Mokka című műsorában, követőinek pedig egyből szemet szúrt, mennyit változott a megjelenése, mióta csatlakozott a reggeli műsor csapatához.

Ez a műsor komolyabb, ezért komolyabb megjelenés is dukál hozzá. A hétköznapokon szeretem az oversize darabokat, és nem az elegáns vonalat követem, a testhezálló ruhákat is kerülöm. Főleg lapos talpú cipőket hordok, ha lehet, nem veszek fel magas sarkút. A Mokka viszont olyan műsor, ami megköveteli, hogy másképp öltözzek. Szerencsére nagyon jófejek a kollégák, figyelembe veszik, hogy mit szeretek, miben érzem jól magam, és én is alkalmazkodom. A követőimnek is feltűnt, hogy most a képernyőn látott megjelenésem mennyire más, mint régebben, vagy akár a hétköznapokban. Sokan meglepődtek a változáson, de úgy érzem, többnyire pozitívan állnak hozzá, persze nem lehet mindenkinek megfelelni 

– fejtette ki a Best magazinnak Iszak, akinek 7-8 öltözéket állítanak össze előre, aztán átbeszélik, hogy mikor melyiket viselje.

Fresh Andi nem volt elégedett a plasztika eredményével

Villányi „Fresh” Andi holnap, azaz május 20-án fogja betölteni 40. életévét, akit betegsége óta gyakran foglalkoztat az elmúlás gondolata. Úgy véli, minden egyes ránc egy történetet mesél el, ezért drasztikus módon többé nem szeretne változtatni a külsején.

Ha valaki úgy boldog, hogy plasztikáztat, én teljesen elfogadom. Senki felett nem török pálcát! Szerintem a lelki egyensúlyunk azonban nem attól függ, hány szépészeti műtéten estünk át. Minden egyes ránc egy történet, a múltunk egy szelete. Ha valakinek sok nevetőránca van, akkor rögtön tudják, ő egy derűs, vidám ember. Ezt nem kell elrejteni! A szarkalábak mesélnek az ember életéről. (...) Kíváncsi voltam, milyen a botox. Az eredménnyel viszont egyáltalán nem voltam elégedett; úgy néztem ki, mint egy viaszbábu. El is ment a kedvem az egésztől, azóta nem vettem igénybe semmiféle plasztikai eljárást

– mondta a Story magazinnak az énekesnő.

Ezzel hírösszefoglalónk végére értünk, viszlát!