Mai hírösszefoglalónkban olvashat még Gelencsér Tímea zsűritagságáról a Miss Balaton szépségversenyen, Ullmann Mónika szakításáról, Curtis terveiről, illetve Jolly exének dekoltázsát is láthatja.

Novozánszky Fanni

Ma délelőtt nem sokkal 10 óra után megszületett az ítélet VV Fanni ügyében a Budapesti Törvényszéken, ahova 2017 óta most először a néhai villalakó édesanyja, Katalin is elment. Mint ismert, a lánya öt évvel ezelőtt tűnt el, holtteste a mai napig nem került elő. Meggyilkolásával B. Lászlót gyanúsítják, akit Fanni Danubius utcai otthonában a biztonsági kamerák is rögzítettek. A felvételen jól látszik, ahogy a férfi a kocsijáig cipeli az öntudatlan lányt, akinek a vérét is megtalálták a hatóságok egy csomagtartóban talált kötélen.

A férfi még az utolsó szó jogán is tagadta, hogy megölte volna Fannit, az emberrablást azonban elismerte.

Arra számítunk, hogy kimondják: bűnös

– nyilatkozta korábban a Borsnak dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje.

„Azonban nem ez a nehéz a dologban. Hanem az indoklás, és a bűnösség mértékének megindoklása, melyhez sokkal több tényre lenne szükség, mint ami jelenleg fennáll.

Ugyanis teljes bizonyossággal akkor nyugodhatnánk meg, ha lenne holttestünk.

Ennek hiányában a bizonyítékok közvetettek maradnak, és sajnos még mindig sok a talány és az anomália az ügyben, amely példátlan a magyar büntetőjog történetében. Így pedig még nehezebb megjósolni, hogyan dönt a bíróság. [...] (Katalin) ott akar lenni, hogy szembe nézzen a lánya feltételezett gyilkosával”

– árulta el a lapnak a jogász. Akkor hozzátette: a néhai villalakó édesapja azért nem megy el az ítélethozatalra, mert attól fél, hogy nem tudna uralkodni magán.

Katalin és B. László az ítélethirdetésig mindössze pár méterre ült egymástól. A máig megoldatlan talányok ellenére a bíróság végül délelőtt 10 óra után bűnösnek mondta ki B. Lászlót,

aki életfogytiglan tartó szabadságvesztést kapott.

Az elsőfokú ítélet szerint legkorábban 25 év után szabadulhat – írja az Index.

Gelencsér Tímea

Idén először ül a Miss Balaton szépségverseny zsűriasztalához Gelencsér Tímea. A válogató második fordulóján 24 lány mutathatta meg magát, akiknek nemcsak külsejükkel, de a közéleti és műveltségi témákban való jártasságukkal is le kellett venniük a zsűritagokat a lábukról.

Azt hittem, könnyebb dolgunk lesz, mert a második fordulóban sokkal kevesebb lány közül kell választanunk, viszont itt már sokkal nagyobb, a döntőbe jutás a tét. Engem nagyon megfog a személyiség, ha valaki kedves és értelmes, az nagyon sokat ad a szépséghez.

– árulta el Gelencsér. Az innen továbbjutó 12 döntős legközelebb egy július végi fotótáborban bizonyíthat, a kifutón augusztus 13-án mérkőznek meg egymással. A győztes egy autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lesz gazdagabb, valamint ősszel a mexikói Tulumba repülhet a jövő évi naptárfotózásra.

Ullmann Mónika

Tizenöt év után végleg szakított egymással Ullmann Mónika és öt évvel fiatalabb szerelme, Szabó Máté. A színésznő és a színházi rendező tökéletes példája volt annak a mondásnak, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. Ők ugyanis teljesen különböznek egymástól, mégis ez volt az, ami összehozta, majd összetartotta őket – írja a Hot! Magazin.

Míg Móni szenvedélyes, tűzről pattant, addig Máté csendes, inkább melankolikus típus. [...] Vérbeli barkácslányként Móninak soha nem okozott gondot, hogy bármit megszereljen a közös otthonukban, de a színpadon szó nélkül követte Máté útmutatásait. [...] Azt gondolom, a távolság és a rengeteg munka miatt mentek szét. Máté sokat dolgozik vidéken, évek óta a Miskolci Nemzeti Színház művészeti vezetője, Mónika pedig főleg a fővárosban játszik, forgat. Mindketten rengeteget dolgoztak, ezért szinte alig találkoztak

– árulta el a Hot! magazinnak egy bennfentes.

Suzy

Forró nyári fotókkal örvendeztette meg Instagram-követőit Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy. A mulatós zene koronázatlan királynője a medencéje mellett, egy ital társaságában hűsölt, amihez fehér fürdőruhát húzott és egy kaftánt öltött magára.

Az egyik fotón felülről enged bepillantást méretes dekoltázsába.

Curtis

Ahogyan arról hétfői hírösszefoglalónkban beszámoltunk, a múlt pénteken kihagyott villányi koncert után Majka és Curtis útjai végleg elváltak. Bár az első hírek arról szóltak, hogy Széki Attila a drogporblémái miatt nem jelent meg a koncerten, a rapper cáfolta, hogy visszaesett volna. Majka mindenesetre arról tett közzé egy bejegyzést, hogy mindenben támogatja a barátját. Zenei karrierjüket tehát külön folytatják, a fellépésekkel pedig Curtis sem áll le:

Instagram-oldalán nemrég tudatta, hogy hol láthatja őt legközelebb a közönség.

Opitz Barbara

Múlt pénteken adtunk hírt róla, hogy Opitz Barbaráról meztelen felvételt szivárogtatott ki az exbarátja. Az énekesnő akkor a Blikknek mesélt a fájdalmáról, majd Bye Alex is nyíltan védelmébe vette az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutató műsorának korábbi győztesét.

Mint arra számítani lehetett, Opitz Barbi a hatóságokhoz fordult, a felvételek kiszivárogtatása pedig több millióba is fájhat az exnek.

„Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés, továbbá magába foglalja annak is a lehetőségét, hogy miután valaki látta ezt a videót, a képek láttán könnyedén elkezdheti zaklatni Barbit.

Becsületsértési ügy is válhat belőle. A probléma az, hogy a mai világban az internet gyors, de a jog világa sajnos nem. A kezdet az, hogy büntetőeljárásban megállapítják, tényleg történt-e bűncselekmény.Ez alsó hangon legalább egy másfél éves történet.

Később, miután a bíróság kihirdette a videó terjesztőjének bűnösségét, polgári perben lesz majd Barbinak lehetősége sérelemdíjként valamifajta kompenzációt követelni, ami akár milliókat is jelenthet”

– fejtette ki a Borsnak dr. Baracsi Katalin internetjogász.