A kor csak egy szám, bizonyította be ismét Jennifer Lopez, aki úgy döntött, születésnapja alkalmából aktfotókat készíttet magáról. Az énekes-színésznő  tegnap, azaz július 24-én töltötte be 53. életévét.

Egy héttel azt követően, hogy titokban összekötötte az életét szerelmével, Ben Affleckkel, a hollywoodi díva újabb izgalmas hírekkel jelentkezett: tovább bővíti üzleti birodalmát, JLo Beauty nevű szépségmárkája ugyanis új termékcsaláddal, a JLO Body-val egészül ki, testápoló termékeket adtak ki.

Az egyik például narancsbőr ellen van.

Egész életemben egy ilyen termék után áhítoztam. Gyerekkoromban sokszor láttam, hogy anyukám nem tudja mit kezdjen a narancsbőrrel, nagyon feszült volt, amiért nem volt túl sok lehetőség kezelni ezt. Emlékszem, azt kívánta, bárcsak lenne valami csodaszer, ami egyszerűen csak eltünteti a narancsbőrt. Tudjuk, hogy ilyen nem létezik, mi azonban a tudósokkal és vegyészekkel kiegészülő JLo Beauty csapattal képesek voltunk olyan terméket létrehozni, amelyek látványos eredményt érnek el 

– magyarázta a People magazinnak Lopez, aki szerint nagy baj, hogy az emberek jobbára az arcápolásra figyelnek, a testápolásra pedig csak kevés időt fordítanak.

Mint mondja, a self-care vagy az én-rutin nem önző dolog, ő maga például azért olyan magabiztos, mert rengeteg időt szán szépségápolásra. 

A szépségnek nincs lejárati ideje. Mindig is ez volt a mantrám, főleg, mert egy olyan szakmában dolgozom, ahol a fiatalságot dicsőítik, és az embereket – különösen a nőket – egy bizonyos életkor után megpróbálják kirekeszteni. (...) Nincs korhoz kötve, hogy ki érezheti magát szexinek és ki nem. Nem is szeretem, ha valaki azt mondja, hogy jól nézel ki ahhoz képest, hogy már 40 vagy 50 éves vagy. Miért nem lehet csak azt mondani, hogy jól nézel ki? (...) Vagyok, amennyi vagyok, nagyszerűen érzem magam és boldogabb vagyok, mint valaha

– jelentette ki.

Irigylésre méltó alakját egy rafinált kivágású bodyban is megmutatta, a fotózáson készült videót itt láthatja:

JLo korábban is vállalt már be aktfotózást: 2020-ban egy lemezborító miatt állt ruhák nélkül a kamera elé.

De nem Jennifer Lopez az egyetlen, aki úgy döntött, hogy teljesen meztelenre vetkőzik a s születésnapja apropójából: pár napja Bruce Willis és Demi Moore lánya mutatott magáról pikáns felvételt, de korábban egy összeállítást is készítettünk a témában.