singhviki.png

Singh Vikit durván kritizálják: alaposan odapörkölt utálóinak

2022.08.07. 09:00

Néhány nappal ezelőtt jelent meg a YouTube-on Singh Viki új klipje, a BOMBA, amely igen nagy port kavart. Az énekesnő, aki a Velvetnek nemrég elárulta, hogyan készült a klipforgatásra, több élesen megfogalmazott kritikát is kapott, mondván, nem jó irányba halad.

A Rising Star korábbi csillaga azzal verte ki a biztosítékot többeknél, hogy a klipben rövid és mélyen dekoltált ruhákban táncol. Az énekesnő azonban nem hagyta szó nélkül a bántó jellegű megjegyzéseket: alaposan helyretette a gúnyos kommentelőket.

Nem értem, miért akarsz mindenáron 18-20 éves szinten lenni. Szörnyű, ne haragudj

– írta az egyik kommentelő, akinek Singh reagált is.

„Na édes szívem... én meg tudod mit nem értek?? 1: Nincs jobb dolgod annál, mint hogy minden lehetséges platformon engem szapulj??Nyuszika! Te szerelmes vagy belém?! 2: hadd döntsem már el én, könyörgöm, hogy mit csinálok!! 3: Csak pár nevet írnék, ha már életkorról beszélünk: JLo, Beyonce, Nicole Scherzinger... és még sorolhatnám... keress rá kicsim, hogy ezek a nők hány évesek!! És

tudod, amíg Jlo 52 évesen egy szál tangában megy ki a színpadra, addig engem sem fog zavarni a csekély 36 évem, mivel amellett, hogy k*rva jól nézek ki, jól is érzem magam!!

4: légy szíves kopj le rólam!”

– közölte az énekesnő.

Néhány másik kommentet a Bors szúrt ki.

Gyorsan stylist- és menedzsercsere kéne, kedves Viki, ám még nem késő.

Aprópénzre váltod a szépséged és a tehetséged.

Senkinek se kell? 10-ből 9,5 férfi megk*rná azonnal... Az a fél férfi meg más lyukra játszik.

Utóbbi kommentelőnek is válaszolt Singh.

Édesem, ha te tudnád, hogy naponta hány ajánlatot kapok...

– felelte.