Nemvárt incidens miatt fájhatott a feje koncertturnéja erdélyi állomása felé tartva Széki Attilának, azaz Curtisnek, akinek szinte darabokra szedték az autóját a hatóságok illegális szerek után kutatva. A rapper  a sepsiszentgyörgyi fellépésére tartott, amikor megállították, s az igazoltatás során egy drogtesztnek is alávetették. 

Az a baj, hogy még mindig ott tart a román hatóság, hogy egy magyar szervezésű fesztiválon az egyetlen odavezető úton minden magyar, vagy székely embert igazoltat. Nem tudom, hogy ez magyargyűlölet-e, de engem erre enged következtetni. Rommá szedik a kocsit, velem drogtesztet is csináltattak, ami egyébként negatív lett, csak mondom!

– mesélte a rapper Ábrahám Róbert Talk44 című műsorában, melyet a Bors szemlézett.

Curtis nem tagadja, kissé kijött a sodrából. 

Egyébként az egyik rendőr biztos, hogy székely volt és meg is ismert. Akkor került elő a teszt... Egy ponton kezdtem felháborodni, vagyis elég ideges lettem. Szóvá is tettem, hogy ez biztosan azért van mert... Ekkor váltott is a csávó, hirtelen nagyon normális lett és mindjárt beszélt is magyarul. Végül még a jegyzőkönyvet is hozta, hogy lefordítja nekünk. Természetesen az került bele, hogy átnézték a kocsit, de nem találtak benne semmit és a teszt is negatív lett

– mondta a zenész. A teljes beszélgetés szombat este 18 órától érhető el.