GettyImages-1131968445

Bradley Cooper arra vágyik, hogy Irina Shayk szüljön neki még gyerekeket

2022.09.04. 10:05

A közös nyaralás után egy második közös gyermekre is vágyik Irina Shaykkal Bradley Cooper, súgta meg a hollywoodi színész egyik közeli ismerőse, aki szerint Cooper reménytelien tekint a jövőbe, ami a modellel való kapcsolatát illeti.

Mint ismert, Cooper és Shayk kapcsolata 2019-ben zátonyra futott, ám kislányuk, a most ötéves Lea miatt máig jóban vannak. Olyannyira, hogy nyaralni is együtt mentek nemrég: egy igazi paradicsomi helyre, a Bahama-szigetekre utaztak, az ott készült fotók pedig arról tanúskodnak, hogy boldogabbak, mint valaha.

A híresztelések szerint a közös nyaralás olyannyira közel hozta őket egymáshoz, hogy Cooper a családbővítésen is elgondolkozott, írja a Female First.

Ez egy igazi családi kiruccanás volt; benne van a pakliban, hogy újra összejönnek. Irina nem titkolja, hogy szeretné, ha lányának lenne egy kistestvére. Sem Irinának, sem pedig Bradleynek nem volt komoly kapcsolata az utóbbi időben, és mindketten azon agyalnak, hogy vállalnak még egy közös gyermeket

– mondta egy közeli ismerős a PageSixnek, jóllehet pár napja még úgy hírlett, a közös nyaralást csak a kis Lea miatt vállalták be.

Közösen nevelik a kislányt, és miatta próbálnak jóban lenni egymással. Mindent együtt, egy családként csinálnak és eddig minden jól megy

– tette hozzá az informátor.

Mint ismert, szakításuk óta mindkettejüket hírbe hozták másokkal, Shaykról például úgy hírlett, hogy Kanye Westtel jött össze, Cooper pedig állítólag egy Huma Abedin nevű politikussal randizott az utóbbi időben.