Ferenczi Kamilla nem titkolja, nagyon megviselte, hogy exe kiszivárogtatott róla egy szexvideót. Az otthon készült, pikáns felvételt eredetileg csak pár ember látta, ám miután  a lány berobbant a 2021-es X-Faktornak köszönhetően, futótűzként terjedt el az interneten. Ferenczi csupán 17 éves volt, amikor akkori barátja videóra vette intim együttlétüket.

Az énekesnő, aki az RTL Klub tehetségkutatójában egészen a fináléig menetelt, úgy hitte, maga mögött tudhatja a múlt eme szegletét, ám a korhatáros képsorok idén tavasszal a szeretteihez és a nagyobb közönséghez is eljutottak. Ferenczi emiatt úgy döntött, kiáll a nyilvánosság elé; ekkor árulta el azt is, hogy amikor az erotikus felvétel készült róla, tudatmódosító szer hatása alatt állt.

Drámájáról Lakatos Levente Levente klubja című podcast műsorában is beszélt. A friss epizódban a kérdésre, miszerint miért vonzza a balhékat, elmondta: sosem élt unalmas életet.

 A botrányok csak úgy jöttek, de úgy vagyok vele, hogy a rossz reklám is reklám

– fogalmazott Ferenczi, aki aztán a szexvideóval kapcsolatban elmondta: a felvételt az exe készítette, akivel három évig alkottak egy párt, emelte ki a Bors.

Szörnyen éreztem magam... Reggel, amikor elindultam tőle az iskolába, elővettem a telefonomat, hogy írjak neki, és láttam, hogy az én telefonomról küldte át magának a videót. Később az iskolában hallottam, hogy az osztálytársaknak is megmutatta, és a tanárnő is megemlítette ezt a dolgot. Az a tanárnő, aki 5 éves korom óta tanított zenét nekem. (...) Volt egy időszak, amikor azt kívántam, bárcsak meghalnék és vége lenne mindennek

– jelentette ki a fiatal énekesnő, aki szülei kíséretében feljelentést tett a fiú ellen a rendőrségen. Úgy tudja, a kihallgatás már megtörtént. A fejleményeket türelmesen várja. Ferenczi egyébként pár nappal ezelőtt az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy mostani szerelme megkérte a kezét.

Az  X-Faktor korábbi tehetségei közül nem Ferenczi az egyetlen, akinek intim videója szivárgott ki: a tehetségkutató korábbi győztesét, Opitz Barbi t néhány hónappal ezelőtt hozta hasonlóan kellemetlen helyzetbe az exe.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Borítókép: Ferenczi Kamilla. Fotó: YouTube)