D KOS20220519002

Tóth Gabi ezt üzente a gyűlölködőknek

2022.09.14. 12:59

Jó ideje nem szűnnek az énekesnőt érő kritikák. A Sztárban Sztár leszek! mestere üzent a rosszakaróinak.

Az elmúlt hetekben ismét fokozódott a Tóth Gabi ellen irányuló gyűlölet, ami nagyon megviseli a családanyát. Az énekesnő továbbra is rengeteg fenyegető üzenetet kap: nemrég két és fél éves kislánya halálát kívánták, valamint több celeb is nyilvánosan élcelődött rajta. Az utóbbi időben annyira eldurvult a helyzet, hogy elnémította közösségi oldalait, a család.hu blogon ugyanakkor továbbra is aktív – szúrta ki az nlc.hu.

Talán soha nem lesz vége… és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

– tette fel a kérdést Tóth Gabi egy, a portálon megjelent blogbejegyzésében.

„Vajon, ha mélyen magukba néznek azok az emberek, akik állandóan gerjesztik körülöttem a gyűlöletet, akik álszentnek bélyegeznek, szóval, ha tényleg önvizsgálatot tartanának, vajon akkor is »megköveznének«? Rengetegszer tettem fel magamnak ezeket a kérdéseket. Azon is gondolkodtam, vajon tisztában vannak-e azzal, hogy

olvasom ezeket a híreket, a cikkeket, a kommenteket, belül kicsit belehalok és aztán odafordulok a kétéves gyermekemhez és mosolyognom kell. Napról napra, hétről hétre úgy kell itthon viselkednem, mintha a világban minden rendben lenne.

Hogyan sírhatnék Hanni előtt, aki még elhiszi, hogy minden ember alapvetően jó? Vajon belegondolnak-e a nagy megmondók, hogy egy-egy lájkvadász poszt pont ugyanolyan kirekesztő és gyűlöletkeltő, mint ami ellen ők állítólag harcolnak? Vagy van egy listájuk, hogy ennek vagy annak az elfogadását hirdetjük, de másnak nem? Mi tartozik vajon ahhoz a listához, amit el kell fogadni? Ha az ő életüket, egzisztenciájukat, elveiket, vallásukat stb. venné valaki nagyító alá, elemezné és bírálná hangosan ország-világ előtt, vajon mit éreznének? Hogyan viselkednének otthon, nem sokkal azután, hogy olvasták a sorokat, ami részletezi, milyen halálnemet kívánnak mások a szeretteiknek? Hogyan ölelnék át a gyermeküket, tudván, hogy neki is milyen tragikus sorsot szánnak olyan emberek, akiket még csak nem is ismer?” – írta az énekesnő. Ugyanitt megjegyezte: szó szerint belebetegedett a sok támadásba és elkapta a koronavírust. Bejegyzése végén rosszakaróinak is üzent.

Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük. Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)