A mai Hírösszefoglalóban: Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi provokál, Csősz Bogi mesélt a válása utáni életéről, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt hatalmasat balhézott a Nyerő Párosban.

Berki Mazsi

Berki Krisztián édesanyja szerint fia özvegye szándékosan provokál. Júlia asszony szerint Berki Renáta át akarja venni a botrányhős szerepét elhunyt fiától – írja a Blikk. A Velvet is beszámolt róla, hogy az özvegynek a jelek szerint máris új kapcsolata van. Zoltán és Berki Mazsi kapcsolatáról azóta az ismeretlen férfi édesanyja is beszámolt, míg nemrég Berki édesanyja, Majer Júlia is megszólalt a románc kapcsán. 

„Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán, és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban…

A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna.

A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok”

– mondta indulatosan a gyászoló édesanya a Borsnak

„Én sokat gondolkodtam azon, miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az ésszerű, ha bujkálna nem? Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte és a fiam között. Krisztián egyéniség volt, és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin”

– fogalmazta meg véleményét a helyzetről Júlia asszony. 

Csősz Bogi

A Feleségek luxuskivitelben sztárja még júliusban jelentette be, hogy hivatalosan is véget ért Burak Talu üzletemberrel 12 évig tartó házassága. Csősz Bogi most a hot!-nak adott interjút arról, hogy milyen az élete a válás óta. 

Köszönöm szépen, jól vagyok. Az év eleji nagy döntések és bizonytalanságok után újra azt érzem, hogy világokat rengető energiám van, kreatív és dinamikus vagyok. Nem is tudok és nem is akarok pihenni. Rengeteg megvalósításra váró tervem van 

– válaszolta a válását firtató kérdésre Csősz. 

Megyeri Csilla

Az influenszer és párja veszekedésétől volt hangos a Nyerő Páros villája a tegnapi adásban. Megyeri Csillának és a Molnár Zsoltnak nem sikerült túl jól az a feladat, amiben azt mérték, hogy a párok mennyire ismerik egymást – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A pár mindössze öt kérdésre felelt jól a tízből. 

„Egy kalap szarok vagyunk, azt’ kész, ennyi. Én nem gondolkodok az agyával, ő meg nem gondolkodik az enyémmel, azt’ viszlát. Semmit nem tudtunk”

– kiabálta Zsolt, amire Csilla sírva fakadt és megkérdezte: 

mi vagy te, ősember?

Az influenszer szerint párjával képtelen kulturált módon vitatkozni. 

A páros veszekedését többen is végig hallgatták a villában. Muri Enikő így nyilatkozott az esetről:

„Értem, hogy ők egy olaszos pár és csak így tudják megbeszélni a problémáikat, de én nem tudnék így üvöltözni, maximum elvonulnék a kert végébe, és ott suttogva leszidom a fejét”

– mondta.

(Borítókép: Berki Krisztián Fotó: Rostás Bianka/Velvet)