Hírösszefoglalónkban még: Varga Viktort elmebetegnek titulálták, Kárász Róbert távozik az ATV-től.

Molnár Nini

Tegnap kezdődött a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada. A műsorvezetők, Sebestyén Balázs és Vadon Jani már az első adásban jelezték: nem lesz sétagalopp a szereplők számára a dzsungelélet. Azt valószínűleg ők sem gondolták volna, hogy lesz olyan, akinél már az első néhány órában elszakad az a bizonyos cérna. A divattervezőként ismert Molnár Nini az adás elején még azt mondta, hogy neki inkább pihenés lesz ez a néhány hét, amit a dzsungelben tölt, ám a véleménye hamar megváltozott:

Engem egy kicsit felkavart ez az egész, amúgy. Durva, hogy itt leszünk három hetet

– mondta zokogva a társainak.

Lehet, hogy ez még az újdonság hatása, de tökre ilyen felkavaró érzések vannak bennem, mert mégis csak itt leszünk három hetet a szeretteinktől, a barátainktól, a munkánktól, mindentől távol. Persze, bírni fogom, meg tökre várom az egészet, de most az első éjszakán úgy érzem, hogy nehéz lesz

– vallotta be a kameráknak a síró híresség.

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni

Egy évvel a szakításuk után újra egy párként bulizott Tolvai Reni és Kállay-Saunders András – számolt be a Blikk. A két énekes korábban több mint 10 évig alkotott egy párt, mígnem tavaly viharos körülmények között szakítottak. A lap információ szerint azonban Tolvai újabban megint a párjaként mutatja be Kállay-t. Mivel a baráti körük azonos és a lakóhelyük is közel van egymáshoz, így bele-bele botlottak egymásba a külön töltött idő alatt is. Könnyen lehet, hogy ezen találkozások során döbbentek rá, hogy képtelenek egymás nélkül élni. Legutóbb egy partira már egy párként érkeztek. 

Együtt érkeztek meg a bulira, és szinte egész este egymás közelében maradtak. Reni a párjaként mutatta be Andrást a többieknek, és akik rákérdeztek, azoknak be is vallotta, hogy ismét együtt vannak. A közös barátaikat nem lepte meg a dolog, ők egy ideje tudják, hogy kibékültek, és ismét közel kerültek egymáshoz 

– mesélte a Blikknek a buli résztvevője.

Párharc

A sportkommentátorként ismert Monoki Lehel határozott véleményt formált Varga Viktorról a TV2Párharc című műsorában. Az Exatlon Hungary műsorvezetője és öttusázó olimpikon párja, Gyenesei Leila azon elmélkedtek, hogy hol lehet majd a helyük a mezőnyben. Monoki nem köntörfalazott és elárulta: szerinte benne kell lenniük az első kettőben. 

„Látva most a mezőnyt… Hát figyelj, nehezen tudom azt elképzelni, hogy mi ne legyünk ott az első kettőben. Ha logikusan végiggondolod: állóképesség, fizikai paraméterek tekintetében. Edináék nem fogják megnyerni, ez szerintem biztos. Noémiék sem fogják megnyerni, mivel már most, az első feladat során lihegett a kolléga”

Varga Viktor elmebeteg, ő biztosan nem fogja megnyerni, az 100%. Ez már három

– fogalmazott az Aréna4 műsorvezetője.

Kárász Róbert

Hat év után tovább áll az ATV-től Kárász Róbert – számolt be a Bors. A rutinos szakember az ATV Start című műsorát vezette minden hétköznap reggel. A Mandiner információi szerint közös megegyezéssel távozott, utódjáról egyelőre nem született döntés. Kárász alapítványi elfoglaltságai egyre inkább megnehezítették, hogy reggelente tévézzen, így ez is közrejátszott a távozásában. 

(Borítókép: Molnár Nini, valamint Kállay-Saunders András és Tolvai Reni. Fotó: Victor Boyko/Getty Images, Szécsi István/Velvet)