ByeAlex mentoráltja, a 17 éves Solyom Berni is színpadra lép a ma esti X-Faktor első élő showjában. A fiatal lányról hamar kiderült, hogy rappelni is tud, mellyel azonnal nagy népszerűségre tett szert. Bár a közösségi oldalakon pozitív visszajelzéseket kap, a Velvetnek elárulta, hogy akadnak még gondjai az önbizalmával.

Hogyan viseled a hirtelen jött népszerűséget?

Adok az emberek véleményére, mindig érdekelt, mit gondolnak rólam. Örülök, hogy ennyire szimpatikus vagyok, ez segít, hogy több önbizalmam legyen. Akik ismernek, tudják, hogy nehezen nyílok meg, időre van szükségem, hogy felengedjek. Nem akarok megváltozni a műsor kedvéért, ugyan az a lány szeretnék maradni, aki vagyok. Jól akarom érezni magam, fejlődni, és tanulni a mentoromtól. Sokáig félve léptem színpadra, ennek változnia kell.

Adsz is mások véleményére?

Minden nap olvasok kommenteket. Ha jön egy negatív hangvételű, egy időre elveszi a kedvem, de gyorsan túlteszem magam rajta. Nem fogom hagyni, hogy bárki befolyásoljon, vagy el akarja venni a kedvem.

Mit jelent számodra a zene?

Terápia. Visszahúzódó, csendes lány vagyok, akinek a zene segít kilépni a komfortzónájából.

A rapp már az X-Faktor előtt is érdekelt?

A válogató volt az első olyan színpadi fellépésem, amikor rappeltem is. Eddig mindig csak otthon gyakoroltam. Mindig éreztem, hogy a popzene, és a hiphop mellett más műfajok is érdekelnek.

Van például kedvenc rappered?

Tupac Shakur és Eminem. Mindketten példaképek, hiszen mindig a zenének éltek, és minden daluk komplett történet volt. Én is ilyen dalokat szeretnék írni.

Milyen eddig a közös munka a mentoroddal?

Nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz. Élvezem az énekórákat, Alex segít, hogy kihozzuk belőlem, amit csak lehet. Az első élő showra való felkészüléssel is elégedett vagyok, reméljük, hogy a nézők is így éreznek majd.