Ahogyan arról már beszámoltunk, május 2-án megöltek egy fiatal nőt Budapesten a VII. kerületben. Azóta kiderült, hogy az áldozat internetes szexoldalon hirdette magát, a gyilkosa valamelyik szexpartnere lehetett., később pedig arról is szó esett, hogy ismert politikus is érintett lehet az ügyben. 

A mai Bors arról ír, hogy ez az ismert politikus egyre jobban aggódhat, ugyanis szexvideó is készült, amit Nancy mobilján és az adattároló felhőjén is elérhető, és ki tudja, hány ember látta már a rendőrségi eljárás közben. Szó esik arról is, hogy Nancy édesanyjának nincs elég pénze, hogy eltemesse a lányát. Az újság ezt az információt barátok beszámolójára és egy képre alapozza, amelyen az édesanya bemegy egy zálogházba. Úgy tudják, a temetésnek csak az előlegére tudta letenni a pénzt. 

A Blikkben pedig a gyilkosság részleteiről közölnek új információkat. Az értesüléseik szerint a lánynak esélye sem volt a túlélésre, olyan brutálisan bántalmazták, hogy néhány perc alatt végezhetett a gyilkos. Az újság értesülései szerint az ügyben kihallgatták a lány ismerőseit, köztük egy afrikai származású fiatalembert, akit Nancy egy internetes oldalon ismert meg, majd egymásba szerettek. De úgy tudják, hogy a rendőrök a lakóktól azt kérdezték, nem láttak-e egy ázsiai származású férfit a házban. Azt feltételezik, ő látta utoljára a meggyilkolt lányt.