horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

10 évet kapott a szexbunkert építő orvos

2016.02.23. 20:13

A svéd orvost 10 év börtönbüntetésre ítélték, amiért elrabolta áldozatát, hogy később egy szexbunkerbe zárja – írja a BBC. A 38 éves Josef Fritzl elkábított egy stockholmi nőt, majd 560 kilométerre lévő otthonába vitte, ahol tervei szerint egy saját építésű bunkerbe akarta zárni, hogy ott szexrabszolgaként tartsa. 2015. szeptember 12-én rabolta el a nőt, de pár nappal később visszatért az áldozat lakásához. Így bukott le, kiderült, hogy a hatóságok már keresik az eltűnt személyt. A nővel együtt állított be a rendőrségre, végül őrizetbe vették.

szexdoki2
Fotó: Twitter

A bíróság emberrablás miatt ítélte el a férfit, bizonyítékok hiányában a nemi erőszakot nem tudták rábizonyítani, ugyanakkor a feltételezések szerint többször közösült áldozatával. Az ügyészség még fellebezhet súlyosbításért. Az ítélet majdnem 6 millió forint kártérítést is megítélt a nőnek. 

Josef Fritzl precízen kigondolt terveit az is bizonyítja, hogy szerződést íratott volna alá az áldozatokkal (összesen tíz nőt szemelt ki), ami egy 10 éves időszakra vonatkozott, és olyan kikötéseket tartalmazott, hogy a fogvatartott nem maszturbálhat, mindig megfelelően kell borotválnia magát, illetve Fritzl megkövetelte a köldökpiercinget is.