Múlt héten írtuk meg, hogy Danny Mastersont letartóztatták, amiért 2001 és 2003 között három nőt is megerőszakolt. Miután a rendőrség elfogta a színészt, a négy nő, aki beperelte  őt, a nyilvánosság elé állva jelentette ki, hogy hamarosan a teljes igazság ki fog derülni Masterson bűnösségéről. 

A nők elmondták, hogy tudják, nem ők a színész egyedüli áldozatai, és bár Masterson feljelentésekor csak azt szerették volna, hogy igazságot szolgáltassanak, további zaklatást és megalázást kellett elviselniük Danny Mastersontól, írja a Perez Hilton.

Bizakodóak vagyunk, hogy kiderül az igazság, és a mai vádirat az első lépés azon a hosszú úton, ami a gyógyulás és igazságosság felé vezet, valamint segít felelősségre vonni a bűnösöket.

A színész jogi képviselője is száz százalékosan meg van róla győződve, hogy kiderül majd az igazság, csakhogy szerint ez azt jelenti majd, hogy bebizonyosodik, ügyfele teljesen ártatlan. Úgy tűnik, csak egyetlen fontos személy nem fejtette még ki a nézőpontját az üggyel kapcsolatban, ő pedig Masterson felesége, akit 2011-ben vett el a sztár.