Nemrég szexuális zaklatással vádolták meg Justin Biebert, aki kvázi azonnal reagált a történtekre, és most éppen azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, teljesen alaptalanak az őt ért rágalmak. Miközben azonban ártatlansága bizonyítékait keresi, arra is van ideje, hogy rágalmazás miatt beperelje az őt megvádoló két nőt, összesen 20 millió dollárra, vagyis 6,3 milliárd forintra, írja a Page Six.

Bieber perrel válaszolt a vádra, mely szerint szexuálisan zaklatott egy Danielle nevű hölgyet, és a nő állításait rosszindulatú rágalmazásként definiálta a bíróság elé juttatott dokumentumban. Bieber nemcsak az imént említett Danielle-t perli be, hanem egy másik nőt is, aki szintén nemi erőszakkal vádolta meg. A sztár fejenként 10-10 millió, vagyis összesen 20 millió dollárt követel tőlük rágalmazás címszó alatt. 

Biebernek elvileg vitán felül álló bizonyítékai vannak arra nézve, hogy nem követhetett el szexuális zaklatást a nők ellen. Egyikük szerint a sztár 2014-ben, a SXSW fesztiválon molesztálta őt, míg a másik nő azt állítja, egy évvel később, New Yorkban inzultálta őt, ahová Bieber a MET-gála miatt utazott. 

Az első vádló szerint Bieber a Four Seasons Hotelben erőszakoskodott vele, ám a férfi bizonyítani tudja, hogy azon az éjszakán nem ott szállt meg, egy másik helyet bérelt az akkori barátnőjével, Selena Gomezzel. A másik nő vádját azzal cáfolja, hogy a MET-gála után egy afterbulin volt, amit fotókkal is bizonyítani tud. Ráadásul az utóbbi nő gyakran ólálkodott azelőtt a hotel előtt, ahol Bieber megszállt, vagyis egy fanatikus rajongóról van szó, legalábbis az énekes szerint, aki így akarta felhívni magára a figyelmet.

Bieber úgy gondolja, a két nő egymással összebeszélve rágalmazták meg őt, hogy csorbát ejtsenek a hírnevén.