Ireland Baldwin arról ismert, hogy Alec Baldwin és Kim Basinger színészek lánya, foglalkozását tekintve szintén színésznő, illetve modellkedik és DJ-zik is. A 24 éves híresség most azonban olyan történetet osztott meg az Instagramján, aminek a showbizniszhez semmi köze.

A képeken jól látszik, hogy  zúzódás van az arcán, és Baldwin a következőképpen meséli el, hogy mi történt:

Tegnap késő délután megtámadott egy nő, aki éppen magán kívül volt kábítószer hatása alatt, és kétségbeesett szüksége volt pénzre. Az arcomba ütött a parkolóban és elvette, ami nálam volt, majd beugrott az ott váró autóba, amit a férje vezetett, és elhajtottak. Az egészet lerendezte a rendőrség és a nőt letartóztatták. Szerencsére voltak tanúim és gyorsan segítséget kaptam. A rendőrök azt mondták, gyakran történik mostanában ilyesmi, mert az embereknek a koronavírus és a munkanélküliség miatt kétségbeesett szüksége van most a péntre. Rengeteg lopás és rablás történik. Azért posztolom ezt, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy vigyázzon és legyen körültekintő. Nagyon nehéz időszak ez, és vigyáznunk kell egymásra.

Arról nem szól a poszt, hogy hol történt az incidens, de Baldwin Los Angelesben él, ezért feltételezhetően ez a környék lehetett a helyszín. A fenti borítókép január 27-én készült.