Újra szeretnék definiálni az influenszer szó jelentését, ezért nemrégiben hazánkban meghirdették a világ első influenszer szépségversenyét és tehetségkutatóját, a Miss Influencert. A jelentkezés hamarosan indul, a fődíj összesen 5 millió forint készpénz lesz.

A Magyarországon újdonságnak számító kezdeményezés azonban jóval többet kínál 5 millió forintnál: a résztvevőket nem csupán versenyeztetik, de piacvezető márkákkal való közös munkára is lehetőséget biztosítanak, valamint a közösségi média felhasználók jövő generációjának oktatására is nagy hangsúlyt fektetnek. A szerencsések nemzetközi vizekre is törhetnek. 

A Miss Influencernek Bolyki Lilla az alapítója. A szépségipar dívája 8 éve költözött a Közel-Keletre, de idehaza is számos szépség versenyt rendezett. A Miss influencer rendezvénnyel kolléganőivel együtt, Hegedűs Nórával és Shuprova Olesiaval robbantak be a dubai médiába.

A korona azt az influencert illeti, akinek van mondanivalója – társadalmi témákat is képvisel, és nem csak a divatmárkákat hivatott népszerűsíteni.

De ki jelentkezhet? Íme, a feltételek:

  • több mint 10 ezer Instagram-követő
  • magyar állampolgárság
  • továbbá az is, hogy kizárólag 18 éven felüli személyek jelentkezhetnek

Vasvári Vivien, Rubint Réka, Balogh Levente és Kabát Péter is zsűrizik

A Miss Influencer Hungary 2023 zsűrijében Vasvári Vivien is helyet foglal. A modell-üzletasszony habozás nélkül igent mondott a felkérésre.

„Magyarország egyik legsikeresebb influenszere, sztár modellje és üzletasszonya nemcsak azért képviselheti méltón a nemzetközi rendezvénysorozatot, mert életének hihetetlenül korai szakaszában már elképesztő eredményeket tett le az asztalra, de édesanyaként is hatalmas szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalásban és

nap mint nap tudatosítja a fiatalokban, hogy kitartò munkával és céltudatossággal nincs lehetetlen”

– olvasható a közleményben.

Az influenszereket hazánk fitneszladyje, Rubint Réka is véleményezi.  

„A Miss Influencer Hungary büszkén mutatja be első zsűritagját, Rubint Rékát, aki a nemcsak a hazai sztárvilág egyik legmeghatározóbb szereplője, de üzletasszonyként és fitneszedzőként is páratlanul motiválja a jövő generáciòját. Réka

minden kvalitás bírtokában van ahhoz, hogy releváns hangot adjon a rendezvénynek és kellő professzionalizmussal bírálja a versenyzőket”

– közölték a szépségverseny hivatalos Instagram-oldalán.

A Miss Influencerre jelentkező Instagram-sztárokat Balogh Levente is véleményezi.

„Végre bemutathatjuk Nektek a következő zsűritagunkat is, Balogh Leventét, a vízkirályt. A Szentkirályi àsványvíz alapítója, hazánk egyik legsikeresebb vállalkozója. Jelenleg a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, a Vitapress Kft. Ügyvezetője, nemrég pedig a kozmetikai piacon is debütált Vízangyal elnevezésű termék- családjával, mely Szentkirályi ásványvíz alapú szépségápolási termékeket kínál. Hatalmas befektetői tapasztalatával a Cápák között című televíziós üzleti showműsorban immár ötödik éve segít fiatal startuppereket vállalkozásuk beindításában, fejlesztésében. Most azonban legújabb szerepében a Miss Influencer Hungary versenyzőit juttathatja egy saját birodalom beindításához szükséges 5 millió Forintos tőkéhez szavazatával” – áll a közleményben.

Kabát Péter a tehetségkutatónak köszönhetően új szerepben próbálja ki magát.

„Kabát Péter, a 16 szoros magyar válogatott labdarúgó, gólkirály, a 2014-es év legjobb magyar futballistája, a legjobb magyar játékosa és a legszebb gól szerzője nemcsak a focipályákat hódította meg, de már az egyik legnagyobb kereskedelmi csatornát is. Televíziós műsorvezetőként és a nemzet nagy sportolójaként is állandó helye van a címlapokon, rádióműsorokban és óriásplakátokon. Most a Miss Influencer Hungary 2023-as zsűritagjaként debütál egy teljesen új szerepben!” – tudatták a szervezők.

Az online jelentkezés március végén kezdődik. A Döntő Mega Show május végére várható, ahol a győztes a TOP 12 döntős közül kerül ki.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)