Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek a közösségi oldalaikon.
  • Katalin hercegné, a walesi hercegnő, először vett részt nyilvános eseményen, mióta véget ért a kemoterápiás kezelése – számolt be a BBC. A hercegné férjével, Vilmos herceggel együtt jelent meg egy beiktatási ceremónián a windsori kastélyban, ahol nemcsak az eseményen vett részt, de egy különleges találkozóra is sor került.

Katalin hercegné a ceremónia után találkozott a 16 éves Liz Hattonnal, aki maga is rákbeteg, és az esemény hivatalos fotósaként dolgozott.

Liz Hatton egy igen ritka ráktípussal küzd, és ennek ellenére is igyekszik megvalósítani álmait, például hírességek fotózásával.

A találkozó után a királyi pár az Instagram-oldalukon osztotta meg élményeiket:

Öröm volt ma találkozni Lizzel Windsorban. Mindkettőnket lenyűgözött a fiatal lány kreativitása és ereje

– olvasható a posztban. Liz Hatton elmondta a BBC-nek, hogy a hercegi pár rendkívül kedves és közvetlen volt, ami hatalmas élményt jelentett számára.

A hercegné márciusban jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd, és az elmúlt hónapokat intenzív kezelésekkel töltötte. Szeptemberben azonban örömmel közölte, hogy jelenleg tünetmentes, és visszatér a hivatalos teendőihez is.

Blikk forrása szerint a királyi család Instagram-bejegyzése arról is beszámolt, hogy a fiatal lánnyal való találkozás igazán inspiráló volt Katalin és Vilmos számára is, hiszen Liz pozitív hozzáállása és elhivatottsága lenyűgöző példát mutatott számukra.

  • Hevesi Kriszta a hideg idő elől Balira utazott, ahol már nem először szervezi meg a női újjászületés elvonulását. A szexuálpszichológus ilyenkor az önismeret rejtelmeibe mélyed el, és igyekszik a legszebb környezetben feltöltődni, valamint segíteni másoknak is ebben – tudta meg a Blikk

Bár a sziget szinte minden szegletét jól ismeri, most is sikerült egy újabb helyszínt felfedeznie: egy varázslatos virághintát, amelyből pazar kilátás nyílik az esőerdőre. A lenyűgöző látványról készült képet pedig megosztotta a követőivel, hogy ők is részesei lehessenek az élménynek.

  • Kovács Dorottya, Tokár Tomi felesége, már közel tíz éve sikeres tartalomgyártóként van jelen a hazai influenszer világban. Az édesanya most egy interjúban mesélt arról, hogy négy évvel ezelőtt, amikor megszületett a kisfia, Andris, mennyire intenzív időszakot élt meg. Elmondása szerint szülése után szinte azonnal, két héten belül visszatért a munkához, és úgy folytatta, mintha mi sem történt volna – írja a Blikk

„Az életem eddigi legintenzívebb időszaka volt, amikor négy éve megszületett Andris, a fiam.

Visszagondolva, ma már nem tudom, hogyan csináltam végig, még úgy sem, hogy a férjem nagyon sokat segített a kisfiunk gondozásában

– mesélte a sassy.hu-nak adott interjúban.

Dorottya elárulta, hogy kezdetben szinte megállás nélkül dolgozott, és heti rendszerességgel készített YouTube-videókat, amelyek elkészítése rengeteg időt vett igénybe. Akkoriban a maximalizmus hajtotta, de ma már egészen másképp látja a dolgokat.

„Heti szinten készítettem YouTube-videókat, ami hatalmas munkát igényelt, hiszen egy-egy videó elkészítése három teljes munkanapot vett igénybe, és emellett még ott voltak a többi tartalom is.”

Ma már sokkal tudatosabban osztja be az idejét, és megtanulta, hogy nem kell mindennek azonnal elkészülnie. Az anyaság olyan változásokat hozott az életébe, amelyek segítettek abban, hogy újra megtalálja önmagát egy érettebb formában.

Most már tudom, hogy a követőim akkor is velem maradnak, ha néha egy-egy poszt késik.

Az anyaság nagyon sokat adott nekem, újra önmagamra találtam, csak talán egy érettebb verzióban” – fogalmazott őszintén Dorottya.

Az influenszer és férje, Tokár Tamás, a kezdeti nehézségek ellenére egy erős csapatként dolgoznak azon, hogy összehangolják a munkát és a családi életet, így mindketten teljes mértékben élvezhetik az anyaság és apaság örömeit is.

  • Csuti (Szabó András) nemrég egy meglepő posztot tett közzé a közösségi oldalán, ahol arról beszélt, hogy véget ért egy fontos kapcsolat az életében. A bejegyzés eleje alapján sokan azt gondolhatták, hogy a párjával, Biankával szakítottak, azonban hamar kiderült, hogy valójában az autójától vesz búcsút.

Nagyon szerettelek… de ennyi volt a közös utunk!

Majdnem 2 évig voltál az életem része, de az elején nem értettük egymást, újdonság voltál nekem, soha nem volt még hasonló sem az életemben, mint te” – írta a posztban, amely első olvasásra komoly szerelmi vallomásnak tűnhetett. Csuti azonban nem a párkapcsolatáról beszélt, hanem az autójáról, amelyet két év használat után most lecserélt.

„Nem tudtam, hogy töltselek fel úgy igazán, hogy az mindkettőnknek jól legyen… Most egy kicsit minden más lesz, nem akarok hazudni, és azt szeretném, hogy tőlem tudd meg, van egy másik fél is, és nem tudtam ellenállni” – írta humorosan Csuti, utalva arra, hogy egy új autó érkezett az életébe.

A posztja sok követőt megtévesztett, akik először komoly szakításra gondoltak, de végül mindenki megkönnyebbülten vette tudomásul, hogy csak az autójáról van szó. A bejegyzés végén Csuti elárulta, hogy bár sokat jelentett számára ez a jármű, most valami újra vágyik.

  • Dudás Miki szívszorító történetet osztott meg a közösségi oldalán édesapja tragédiájáról. A kajakozó beszámolója szerint augusztus 30-án édesapját hat bokszoló támadta meg egy benzinkútnál, miután egy pletyka miatt összetűzésbe kerültek a támadókkal. A Blikk szerint Dudás Miki elmondta, hogy az édesanyja egy hónapja képtelen feldolgozni a történteket, folyamatosan sír, és nyugtatókon él.

Apukám azóta kómában van, időközben agyhártyagyulladása lett, és vérmérgezést kapott.

Lényegében elveszítettük őt, mert ha valaha is felébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz. De jelenleg nem úgy tűnik, hogy ebből kijön, 40 kilót fogyott” – idézte a kajakozót a Story.hu.

Az eset hátterében egy pletyka állt, miszerint Dudás Miki édesapja megcsalta az édesanyját. Amikor az idős férfi próbálta tisztázni a helyzetet, a pletykát terjesztő nő testvérei rátámadtak. Dudás elmondása szerint mindent rögzítettek a benzinkút biztonsági kamerái, így az ügy kimenetele nem kérdéses, de sajnos ez már nem hozhatja vissza az édesapját.

„Bűnhődnie kell azoknak az embereknek, akik bokszolóként, mi több, azóta is kisgyerekek edzőiként tevékenykedve ezt tették az édesapámmal” – nyilatkozta a kajakozó a lapnak.

(Borítókép: Dudás Miki. Fotó: Kovács Tamás/MTI)